Balkon glas
Balkon beglazing
Balustrade beglazing
Glas zetten balkon
Balkon glas Den Bosch
Balkon beglazing Den Bosch

Balkonbeglazing

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van balkonbeglazing bij u thuis? Met glazen balkonschermen van Balcony Glas geniet u altijd van een windvrij balkon. U creëert een extra buitenkamer, waarin u beschermd wordt tegen wind en regen. Verder zorgt balkonbeglazing ervoor dat u tijdens elk seizoen kunt genieten van het buitenleven. De buitenruimte is namelijk door de beglazing makkelijk te verwarmen, terwijl het ook warm blijft.

Niet alleen kunt u tijdens de koudere dagen vertoeven op uw balkon, maar u kunt ook uw balkon omtoveren tot een prachtige tuinkamer. Mist u uw tuin of het tuinieren? Dankzij het plaatsen van balkonbeglazing kunt u uw balkon nu ook gebruiken voor het planten van heerlijke kruiden of klein fruit. Aardbeien in balkonbakken is natuurlijk ideaal. Door het plaatsen van bijvoorbeeld mini fruitplanten, creëert u niet alleen sfeer maar kunt u lekker snoepen van al het fruit wat aan de boompjes groeit. Ook kunt u een van uw muren gebruiken om verticaal te kunnen tuinieren. Verticaal tuinieren is een trend die door veel eigenaren van een balkon wordt toegepast.

Ook plantjes zoals paprika en peper zijn meer dan geschikt voor een balkon met beglazing. Ze nemen niet veel plek in beslag maar produceren voldoende vruchten voor het gehele jaar. Wanneer u uw balkon bekleedt met groenten en fruit zal dit ook effect hebben op uw algehele gemoedstoestand. De kleur groen zorgt voor een rustgevend effect op lichaam en geest. Geniet extra van uw balkon door deze toepassing. Wanneer het te warm wordt opent u eenvoudig de beglazing en kunt u genieten van het briesje dat binnen waait. Vraag een offerte aan door contact op te nemen.

Stijlvolle glazen balkonschermen

Wij staan voor het ontwerpen én plaatsen van glaswerk op maat. Onze glaswanden zijn schuifbaar en derhalve ideaal om uw individuele leefruimte te vergroten. Balcony Glas maakt hierbij géén onderscheid tussen uitkragende of inpandige balkons. Onze jarenlange ervaring in glaswerk zorgt voor de volgende voordelen:

  • Balkonbeglazing is praktisch, stijlvol én betaalbaar.
  • Beglazing op maat is voor elke omgeving haalbaar.
  • Balkonbeglazing zorgt voor veiligheid, energiebesparing en geluidsisolatie bij u thuis.

Revolutionair balkonbeglazing systeem

Wilt u een glazen balkonafscheiding plaatsen voor het afschermen van uw balkon? Beglazingssystemen van Balcony Glas zijn revolutionair en toepasbaar voor meerdere doeleinden. Wij plaatsen opvouwbare schuifwanden die makkelijk te bedienen zijn. In een handomdraai bedient u uw glazen panelen, zodat er een glazen wand ontstaat of juist een opening gecreëerd wordt. Wij streven bij onze oplossingen naar eenvoud, duurzaamheid en kwaliteit. Door gericht meedenken creëren wij een behaaglijke ruimte voor ieder seizoen.

Prijzen balkonbeglazing? Offerte aanvragen

Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Wij komen bij u langs om de situatie in te meten. Hierna verkrijgt u snel de kosten van balkonbeglazing in kaart, inclusief prijzen. Door het leveren van balkonbeglazing in diverse vormen en maten, kunnen wij voor elke situatie maatwerk garanderen. Dit maakt Balcony Glas bij uitstek uw partner voor balkon-, balustrade- en terrasbeglazing. In de portfolio hieronder kunt u alvast een impressie krijgen van enige realisaties. Alles is mogelijk.

Contactformulier

1 + 7 = ?

Balkon afscherming glas

Balkonbeglazing Berkel en Rodenrijs
Meer over Balkon afscherming glas

Balkon glaswand

Balkonbeglazing Sliedrecht
Meer over Balkon glaswand

Balkonafscheiding glas

Balkonbeglazing Amersfoort
Meer over Balkonafscheiding

Balkonscherm

Tilburg balkonbeglazing
Meer over Balkonscherm

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing

Balkonbeglazing – Terrasbeglazing – Offerte aanvragen