Balkon glas
Balkon beglazing
Balustrade beglazing
Glas zetten balkon
Balkon glas Den Bosch
Balkon beglazing Den Bosch

Balkonbeglazing

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van balkonbeglazing bij u thuis? Met glazen balkonschermen van Balcony Glas geniet u altijd van een windvrij balkon. U creëert een extra buitenkamer, waarin u beschermd wordt tegen wind en regen. Verder zorgt balkonbeglazing ervoor dat u tijdens elk seizoen kunt genieten van het buitenleven. De buitenruimte is namelijk door de beglazing makkelijk te verwarmen, terwijl het ook warm blijft.

Stijlvolle glazen schuifwand voor het balkon

Wij staan voor het ontwerpen én plaatsen van glaswerk op maat. Onze glaswanden zijn schuifbaar en derhalve ideaal om uw individuele leefruimte te vergroten. Balcony Glas maakt hierbij géén onderscheid tussen uitkragende of inpandige balkons. Onze jarenlange ervaring in glaswerk zorgt voor de volgende voordelen:

  • Balkonbeglazing is praktisch, stijlvol én betaalbaar.
  • Beglazing op maat is voor elke omgeving haalbaar.
  • Balkonbeglazing zorgt voor veiligheid, energiebesparing en geluidsisolatie bij u thuis.

Revolutionair balkonbeglazing systeem

Wilt u een glazen balkonafscheiding plaatsen voor het afschermen van uw balkon? Beglazingssystemen van Balcony Glas zijn revolutionair en toepasbaar voor meerdere doeleinden. Wij plaatsen opvouwbare schuifwanden die makkelijk te bedienen zijn. In een handomdraai bedient u uw glazen panelen, zodat er een glazen wand ontstaat of juist een opening gecreëerd wordt. Wij streven bij onze oplossingen naar eenvoud, duurzaamheid en kwaliteit. Door gericht meedenken creëren wij een behaaglijke ruimte voor ieder seizoen.

Balkonbeglazing Berkel en Rodenrijs

Balkonbeglazing voor een extra tuinkamer

Een glazen schuifwand van Balcony Glas zet u bij mooi weer natuurlijk helemaal open. Als het wat kouder is, laat u hem lekker dicht. Door de profielloze glaspanelen heeft u maximale lichtinval, waardoor het balkon dezelfde functie krijgt als een serre of tuinkamer. Op hoogte kan het soms hard waaien; de glazen wand houdt die koude wind tegen en dat beschermt niet alleen u, maar ook de planten. Die zullen dan ook veel beter gedijen; u hoeft niet meer per sé te kiezen voor koudebestendige planten of zelfs kunstplanten. Ook planten die wat gevoeliger zijn kunnen dankzij de glaswand prima overleven en prachtig bloeien op uw balkon. U zult nog meer gaan genieten van deze multifunctionele ruimte!

Prijzen balkonbeglazing? Offerte aanvragen

Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Wij komen graag bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken en uw glazen schuifwand in te meten, zodat we snel de kosten van de balkonbeglazing voor u in kaart kunnen brengen. Diverse vormen en maten  zijn mogelijk; we kunnen dan ook voor elke situatie maatwerk garanderen. Dit maakt Balcony Glas bij uitstek uw partner voor balkon-, balustrade- en terrasbeglazing. In de portfolio hieronder kunt u alvast een impressie krijgen van verschillende gerealiseerde projecten. Alles is mogelijk.

Contactformulier

0 + 8 = ?

Balkon afscherming glas

Balkonbeglazing Berkel en Rodenrijs
Meer over Balkon afscherming glas

Balkon glaswand

Balkonbeglazing Sliedrecht
Meer over Balkon glaswand

Balkonafscheiding glas

Balkonbeglazing Amersfoort
Meer over Balkonafscheiding

Balkonscherm

Tilburg balkonbeglazing
Meer over Balkonscherm

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing

Balkonbeglazing – Terrasbeglazing – Offerte aanvragen