Balkonscherm

Wilt u het hele jaar door genieten van uw balkon? Met de specialisten van Balcony Glas kan dit. Wij zullen professioneel een op maat gemaakt balkonscherm bij u installeren, zodat u  het hele jaar door van uw balkon kunt genieten. Heeft uw balkon een aparte of afwijkende vorm? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij hebben al heel veel verschillende balkonschermen met verschillende vormen op maat geleverd. Wij zullen er alles aan doen om uw balkon perfect te maken.

Voordelen van een balkonscherm

Door middel van een balkonscherm kunt u het hele jaar door op uw balkon zitten, omdat u zult geen last meer zult hebben van slechte weersomstandigheden zoals slagregen of wind. Ook kent een balkonscherm nog andere voordelen zoals energiebesparing, veiligheid en geluidsisolatie. Een mooi balkon maakt van een huis een echt thuis; het balkonscherm zal een extra leefruimte worden waarop u veel tijd zult gaan doorbrengen. Daarom kan het een goede keuze zijn om uw balkon dicht te laten maken.

Interesse in een balkonscherm? Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een balkonscherm voor uw balkon en bent u benieuwd wat Balcony Glas voor uw balkon kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een offerte. Wij maken graag een afspraak om het werk ter plaatse op te meten. Onze specialisten leveren vervolgens een passend advies en een offerte.
Wilt u alvast een impressie van ons maatwerk, bekijk dan de vele referenties en foto’s op onze website. Dit geeft een goed beeld van wat wij voor u in de toekomst kunnen betekenen.

Contactformulier

0 + 3 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing