Glazen wand voor de buitenruimte

Wilt u graag een mooie en praktische glazen wand op uw balkon, uw terras of om uw overkapping geheel of gedeeltelijk af te sluiten? Het panelensysteem van Balcony Glas wordt perfect op maat gemaakt en is eenvoudig te openen en te sluiten. Zo creëren we een extra buitenkamer die u naar wens ook geheel kunt openzetten. Uiteraard kunnen we de wand ook voorzien van een glazen deur als u dat wenst. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor alle mogelijkheden!

Glazen wand

Een glazen wand van Balcony Glas is:

  • Profielloos, waardoor u vrij uitzicht behoudt over de gehele wand;
  • Eenvoudig te openen door een ingenieus draai-schuifsysteem;
  • Energiebesparend;
  • Te plaatsen op elk balkon of terras en onder elke overkapping.

Vakwerk

Het plaatsen van een glazen wand rondom uw buitenruimte is niet alleen maatwerk, maar ook vakwerk. Zelfs op een rond terras of balkon is het voor ons mogelijk om de wand te plaatsen. Meerdere hoeken? Geen probleem! Wij maken uw glazen wand volledig op maat en kunnen met elke vorm uit de voeten. We komen graag bij u langs om alles op te meten en een passende offerte voor u op te maken.

Het systeem van onze glazen wanden

Met een glazen wand van Balcony Glas kunt u alle kanten op. Is het koud of winderig, dan biedt het glas bescherming. Schijnt de zon en heeft u behoefte aan frisse lucht, dan is het systeem eenvoudig geheel of gedeeltelijk te openen. De glazen panelen, die volledig bestaan uit 8 tot 10 mm dik gehard glas, hangen in een speciaal ontworpen geleidingssysteem. Ze zijn voorzien van een dubbele kogellagering en kunststof wieltjes. Wanneer u de wand wilt openen, kunt u eenvoudig het eerste paneel draaien. De overige panelen kunt u eveneens draaien en bij elkaar, haaks op de rail opstellen. Op die manier nemen de panelen nauwelijks ruimte in beslag.

Geen profielen

De panelen van de glazen wand hebben geen profielen. Daardoor is de beglazing in gesloten toestand vrijwel onzichtbaar; de panelen sluiten bijna naadloos op elkaar aan. Ondanks de minimale ruimte tussen de panelen biedt de glaswand bijna 100% bescherming tegen wind en water. Zo kunt u altijd genieten van het uitzicht zonder enige belemmering!

Waar kunnen wij een glazen wand plaatsen?

Meer informatie en contact

Wilt u meer informatie over de glazen wanden van Balcony Glas? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan even contact op met ons. Als onderdeel van Van Der Burgt Kozijnen B.V. kunt u bij ons eveneens terecht voor andere oplossingen op het gebied van ramen, kozijnen en glazen schuifpuien.

Contactformulier

3 + 4 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.

Stijlvol

balkon glas Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing