Balkon glas
Balkon beglazing
Balkonbeglazing
Glas voor balkon
Glas zetten balkon
Balkon beglazing Den Bosch

Terrasbeglazing

Wilt u een windscherm voor uw terras, tuin of overkapping laten plaatsen? Balcony Glas levert terrasbeglazing van uitstekende kwaliteit. Met een duurzame investering geniet u volop van uw buitenruimte.

Windscherm terras of tuin

Voor het plaatsen van terrasbeglazing is Balcony Glas dé aangewezen specialist. Wij meten uw situatie op en voorzien u van de gewenste beglazing. Combineer kwaliteit met jarenlange ervaring, vakmanschap met een uitstekende service. Wij staan voor een realistische prijs/kwaliteitsverhouding; u betaalt bij ons nooit te veel!

Betaalbaar, opvouwbaar én stijlvol

Terrasbeglazing is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Onze terrasbeglazingssystemen bieden u bescherming tegen:

  • Wind;
  • Stof;
  • Regen;
  • Geluid.

Opvouwbare terrasbeglazing met glazen schuifwand

De opvouwbare beglazing bestaat uit losse glazen panelen die naast elkaar staan als ze open zijn. Balcony Glas maakt hierbij gebruik van hardglas, zodat uw zicht altijd vrij is. In gesloten toestand zijn deze transparante terrasschermen vrijwel onzichtbaar. Er wordt geen gebruik gemaakt van staande profielen. Dankzij een slimme geleiderail schuiven de terrasschermen eenvoudig tegen elkaar tot de gehele voor- of zijkant is geopend. Vervolgens kunt u de glaspanelen in een compacte hoek plaatsen. Uiteraard is dit makkelijk terug te schuiven en eenvoudig te bedienen.

Balkonbeglazing

Als glasspecialist kunt u eveneens bij ons terecht voor balkonbeglazing. Door onze expertise kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij zowel inpandige- als uitkragende balkons. Neem gerust een kijkje onder balkonbeglazing om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Vraag direct uw offerte aan

Balcony Glas levert maatwerk glaswerk en uitsluitend vakwerk. U kunt bij ons terecht voor zowel ronde terrassen als terrassen met meerdere (rechte) hoeken. Wij voorzien u van een op maat gemaakte schuif-draai beglazing.

Heeft u interesse in terrasbeglazing, of zoekt u deskundig advies? Neem dan contact op met Balcony Glas. Wij komen graag bij u langs om de situatie in te meten!

Contactformulier

5 + 1 = ?

Maatwerk

terras glas

Schuif-draai

terrasbeglazing

Afsluitbaar

terrasbeglazing Rijswijk

Wij nemen snel contact met u op.

Ook een goede offerte is maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio terrasbeglazing

Terrasbeglazing – Balkonbeglazing – Offerte aanvragen