Terrasbeglazing Helenaveen Glazen schuifwand met glaspanelen zonder staande profielen.
Balkon beglazing Glazen schuifwand met glaspanelen op een balustrade.
Balustrade beglazing Glazen schuifwand met glaspanelen zonder staande profielen.
Glas zetten balkon Glazen schuifwand met glaspanelen in combinatie met balustrade.
Balkon glas Den Bosch Glazen schuifwand met glaspanelen.
Balkon beglazing Den Bosch Glazen schuifwand met glaspanelen in combinatie met balustrade.

Terrasbeglazing

Balcony Glas levert terrasbeglazing van uitstekende kwaliteit. Wilt u een windscherm voor uw terras, tuin of overkapping laten plaatsen? Wilt u het terras geheel of gedeeltelijk voorzien van terrasbeglazing? Met een duurzame investering kunt u volop genieten van uw buitenruimte. Onze terrasbeglazing is in een handomdraai te openen en vouwt zich heel compact op; ook is het mogelijk om de beglazing gedeeltelijk te openen of te sluiten. wilt u er ook een afsluitbare deur in? Geen probleem! Wij gaan met u in gesprek zodat uw terrasbeglazing perfect naar wens geïnstalleerd kan worden. Zo tovert u uw terras snel om in een serre, en kunt u van uw serre in een handomdraai weer een buitenterras maken!

Betaalbaar, opvouwbaar én stijlvol systeem

Terrasbeglazing systemen van Balcony Glas zijn betaalbaar, stijlvol en indien gewenst opvouwbaar. Bovendien valt hij helemaal niet op, omdat er geen staande profielen gebruikt worden. Het biedt u verder bescherming tegen:

  • Wind;
  • Stof;
  • Regen;
  • Geluid.

Kwaliteit terrasbeglazing op maat

Voor het leveren van terrasglas op maat is Balcony Glas dé aangewezen specialist. Wij meten de situatie bij u thuis op en komen vervolgens met een offerte. Wanneer u akkoord gaat, voorzien we uvan de gewenste beglazing. Een combinatie van kwaliteit met jarenlange ervaring; vakmanschap met een uitstekende service. Wij staan voor een realistische, maar scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Zo betaalt u bij ons nooit teveel.

Opvouwbare terrasbeglazing met glazen schuifwand

De opvouwbare beglazing bestaat uit losse glazen panelen die verticaal naast elkaar staan als ze open zijn. Balcony Glas maakt hierbij gebruik van veiligheidsglas zonder staande profielen, zodat uw zicht naar buiten toe altijd vrij is. In gesloten toestand zijn de transparante terrasschermen vrijwel onzichtbaar. Dankzij een slimme geleiderail schuiven de terrasschermen eenvoudig tegen elkaar tot de gehele voor- of zijkant is geopend. Vervolgens kunt u de glaspanelen in een compacte hoek plaatsen. Uiteraard is dit makkelijk terug te schuiven en eenvoudig te bedienen.

Tover uw terras om tot een extra kamer met veel licht

Met terrasbeglazing zorgt u ervoor dat u ook in het vroege voorjaar en in het late najaar nog kunt genieten van uw buitenruimte. Open de panelen geheel, of laat het gedeelte dat de wind opvangt staan. Achter glas is het dan vaak nog heerlijk toeven. De wand biedt natuurlijk niet alleen u bescherming; ook uw planten zullen dankbaar zijn voor de extra warmte. Groenten kweken in maart? Een etentje in oktober op het terras? De panelen laten het zonlicht binnen, terwijl de kou van de frisse herfstwind tegengehouden wordt. Kortom: u kunt bijna het hele jaar genieten van uw terras, in de buitenlucht of als extra tuinkamer!

Balkon- en terrasbeglazing op maat

Als glasspecialist kunt u eveneens bij ons terecht voor balkonbeglazing. Door onze expertise kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij zowel inpandige als uitkragende balkons. Neem eens een kijkje onder balkonbeglazing om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Vraag een offerte aan

Balcony Glas levert maatwerk glaswerk en uitsluitend vakwerk. U kunt bij ons ook terecht voor ronde terrassen of terrassen met meerdere (rechte) hoeken. Wij voorzien u van een op maat gemaakte schuif-draai beglazing. Heeft u interesse in terrasbeglazing of zoekt u deskundig advies? Neem dan contact op met Balcony Glas. Wij komen graag bij u langs om de situatie in te meten.

Contactformulier

2 + 0 = ?

Volledig op maat

balkonbeglazing Zuid-Holland Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.

Stijlvol systeem

balkon glas Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.

Scherpe prijs

balkonbeglazing Rijswijk Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing

Balkonbeglazing – Terrasbeglazing – Offerte aanvragen