Balkon glas
Balkon beglazing
Balustrade beglazing
Glas zetten balkon
Balkon glas Den Bosch
Balkon beglazing Den Bosch

Terrasbeglazing

Balcony Glas levert terrasbeglazing van uitstekende kwaliteit. Wilt u een windscherm voor uw terras, tuin of overkapping laten plaatsen? Met een duurzame investering geniet u volop van uw buitenruimte. Vraag daarom direct een offerte aan voor het plaatsen van een vakkundig terrasbeglazing systeem bij u thuis!

Windscherm terras of tuin

Voor het leveren van terrasbeglazing is Balcony Glas dé aangewezen specialist. Wij meten de situatie op en voorzien u van de gewenste beglazing. Combineer kwaliteit met jarenlange ervaring; vakmanschap met een uitstekende service. Wij staan voor een realistische prijs/kwaliteitsverhouding. Zo betaalt u bij ons nooit te veel!

Betaalbaar, opvouwbaar én stijlvol systeem

Terrasbeglazing systemen van Balcony Glas bieden u bescherming tegen:

  • Wind;
  • Stof;
  • Regen;
  • Geluid.

Opvouwbare terrasbeglazing met glazen schuifwand

De opvouwbare beglazing bestaat uit losse glazen panelen die naast elkaar staan als ze open zijn. Balcony Glas maakt hierbij gebruik van hardglas, zodat uw zicht naar buiten toe altijd vrij is. In gesloten toestand zijn de transparante terrasschermen vrijwel onzichtbaar. Er wordt geen gebruik gemaakt van staande profielen. Dankzij een slimme geleiderail schuiven de terrasschermen namelijk eenvoudig tegen elkaar tot de gehele voor- of zijkant is geopend. Vervolgens kunt u de glaspanelen in een compacte hoek plaatsen. Uiteraard is dit makkelijk terug te schuiven en makkelijk te bedienen.

Balkonbeglazing voor uw balkon

Als glasspecialist kunt u eveneens bij ons terecht voor balkonbeglazing. Door onze expertise kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij zowel inpandige als uitkragende balkons. Neem gerust een kijkje onder balkonbeglazing om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Vraag direct een offerte aan

Balcony Glas levert maatwerk glaswerk en uitsluitend vakwerk. U kunt bij ons terecht voor zowel ronde terrassen als terrassen met meerdere (rechte) hoeken. Wij voorzien u van een op maat gemaakte schuif-draai beglazing. Heeft u interesse in terrasbeglazing of zoekt u deskundig advies? Neem dan contact op met Balcony Glas. Wij komen graag bij u langs om de situatie in te meten!

Contactformulier

3 + 0 = ?

Maatwerk

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing

Balkonbeglazing – Terrasbeglazing – Offerte aanvragen