Glazen balkon

Wilt u graag een glazen balkon en daarvan genieten tijdens koudere dagen? Dan heeft Balcony Glas de ideale oplossingen voor u! Wij zijn gespecialiseerd in balkon-, balustrade- en terrasbeglazing. Op het gebied van balkonbeglazing bieden we meerdere mogelijkheden aan zoals:

  • Balkonafschermingen
  • Balkonwanden
  • Balkonafscheidingen
  • Balkonschermen

Al onze balkonbeglazingen worden altijd op maat gemaakt. Wanneer u contact met ons opneemt komen we langs om uw balkon te bekijken. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden met u en geven we een prijsindicatie. Daarna maken we de beglazing zoals we die besproken hebben. Wanneer die gereed is komen we hem brengen en installeren we hem gelijk. Zo kunt u zonder zorgen genieten van een warm en droog balkon. Heeft u geen balkon, maar wel een terras? U kunt bij terrasbeglazing kijken voor de mogelijkheden.

Balkonafschermingen

Als u een balkonafscherming installeert kunt u het hele jaar door genieten van uw balkon. Vanwege het isolerende vermogen van glas zult u minder geluidsoverlast ervaren en energie besparen. Daarnaast zal last van de regen of koude lucht door de afscherming verleden tijd zijn. Alle balkonafschermingen worden op maat gemaakt en we luisteren graag naar uw wensen. Wat u ook wilt, wij maken het werkelijkheid! Meer informatie over onze balkonafschermingen vindt u bij balkon afscherming glas.

Glazen balkonwanden

Wilt u liever niet compleet afgeschermd worden, maar toch genieten van de bescherming tegen regen en wind? Dan is een glazen balkonwand ideaal voor u! Net zoals de balkonafscherming geniet u met een glazen balkonwand van:

  • Minder geluidsoverlast
  • Energiebesparing
  • Bescherming tegen regen en wind

Het verschil is dat onze balkonwanden uitschuifbaar is. Wanneer de zon schijnt kunt u de wanden uitschuiven en van de zon genieten. Begint het plotseling te regenen? Dan hoeft u alleen maar de wanden terug te schuiven en kunt u droog op uw balkon zitten. Meer informatie over onze balkonwanden vindt u bij balkon glaswand.

Contactformulier

0 + 5 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing