Glazen vouwwand

Wilt u een extra ruimte creëren door het laten plaatsen van een glazen vouwwand? Balcony Glas staat u bij met glaswerken in de breedste zin van het woord. Door jarenlange ervaring zijn wij uw partner voor:

  • Balkonbeglazing;
  • Terrasbeglazing;
  • Balustradebeglazing.

Terras- of balkonbeglazing: glazen vouwwanden

De glazen vouwwanden kunnen gebruikt worden als schuifwanden. Door ons revolutionaire beglazingssysteem kunt u snel zowel een glazen wand of opening maken. Door de eenvoudige bediening kunt u de glaswanden makkelijk beheren. Dit maakt een glazen schuifwand ideaal om te gebruiken voor balkonbeglazing. Zodoende kunt u het hele jaar door genieten van uw balkon, ongeacht het weer.

Eveneens zorgt een glazen vouwwand voor meer veiligheid, het besparen van energie én geluidsisolatie. Laat u daarom vrijblijvend adviseren door Balcony Glas, uw expert voor elk glaswerk. Wij staan voor het leveren van maatwerk.

De mogelijkheden voor uw balkon met het plaatsen van een glazen vouwwand.

Natuurlijk vergroot u uw mogelijkheden wanneer u uw balkon of terras bekleedt met een glazen vouwwand. Uw creëert een extra ruimte bij uw woongedeelte. Ook kunt u dankzij de warmte die deze ruimte genereert uw verwarming vaker lager zetten. Mist u het tuinieren een beetje? Maak dan een mooie tuinkamer van uw balkon of terras. Uw balkon kunt u nu gemakkelijk gebruiken om kruiden te laten groeien of een mooi fruitboompje. Fruit zoals aardbeien groeien weelderig in deze ruimte. Heerlijk vanuit uw woonruimte aardbeien plukken of het knippen van kruiden voor het gebruik in uw keuken. Ook is het verticaal tuinieren een goede optie.

Het neemt weinig plaats in beslag en het ziet er ook nog eens heel mooi uit. Het plaatsen van groen in een ruimte geeft tevens een rustgevend effect. Heerlijk buiten verblijven terwijl het regent of stevig waait, u kunt toch genieten van een lekker kopje thee of een glas wijn samen met uw bezoek. En indien het erg warm is opent u eenvoudig de glazen vouwwand zonder meubels of planten te moeten verplaatsen. Waarschijnlijk bent u vaker op uw balkon of terras te vinden dan binnenshuis.

Betaalbaar, praktisch en stijlvol

Een glazen wand van versterkt glas kan door Balcony Glas zowel binnen als buiten geplaatst worden. Alvorens wij een kostenplaatje kunnen verstrekken over de totale kosten, is het belangrijk dat wij bij u langskomen om de situatie in te meten. Vervolgens is het voor ons mogelijk om een offerte op te stellen.

Kiest u Balcony Glas voor uw balkonbeglazing, terrasbeglazing of ander glaswerk? Bij ons bent u verzekerd van een:

  • Betaalbare prijs;
  • Uitstekende kwaliteit;
  • Oplossing op maat voor elke omgeving.

Vraag uw offerte aan voor een glazen vouwwand

Vraag een offerte aan voor een glazen vouwwand. Dit kunt u door contact met ons op te nemen. Een impressie van onze mogelijkheden vindt u onder balkonbeglazing en terrasbeglazing. U vindt hier diverse realisaties bij klanten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor iedere omgeving het juiste glaswerk realiseren.

Contactformulier

2 + 5 = ?

Maatwerk

Terrasbeglazing

Schuif-draai

Terrasbeglazing

Afsluitbaar

Terrasbeglazing
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Ook een goede offerte is maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio terrasbeglazing