Glazen vouwwand

Wilt u een extra ruimte creëren door het laten plaatsen van een glazen vouwwand? Balcony Glas staat u bij met glaswerken in de breedste zin van het woord. Door jarenlange ervaring zijn wij uw partner voor:

  • Balkonbeglazing;
  • Terrasbeglazing;
  • Balustradebeglazing.

Terras- of balkonbeglazing: glazen schuifwanden

De glazen vouwwanden kunnen gebruikt worden als schuifwanden. Door ons revolutionaire beglazingssysteem kunt u snel zowel een glazen wand of opening maken. Door de eenvoudige bediening kunt u de glaswanden makkelijk beheren. Dit maakt een glazen schuifwand ideaal om te gebruiken voor balkonbeglazing. Zodoende kunt u het hele jaar door genieten van uw balkon, ongeacht het weer.

Eveneens zorgt een glazen vouwwand voor meer veiligheid, het besparen van energie én geluidsisolatie. Laat u daarom vrijblijvend adviseren door Balcony Glas, uw expert voor elk glaswerk. Wij staan voor het leveren van maatwerk.

Betaalbaar, praktisch en stijlvol

Een glazen wand van versterkt glas kan door Balcony Glas zowel binnen als buiten geplaatst worden. Alvorens wij een kostenplaatje kunnen verstrekken over de totale kosten, is het belangrijk dat wij bij u langskomen om de situatie in te meten. Vervolgens is het voor ons mogelijk om een offerte op te stellen.

Kiest u Balcony Glas voor uw balkonbeglazing, terrasbeglazing of ander glaswerk? Bij ons bent u verzekerd van een:

  • Betaalbare prijs;
  • Uitstekende kwaliteit;
  • Oplossing op maat voor elke omgeving.

Vraag uw offerte aan

Vraag een offerte aan voor een glazen vouwwand. Dit kunt u door contact met ons op te nemen. Een impressie van onze mogelijkheden vindt u onder balkonbeglazing en terrasbeglazing. U vindt hier diverse realisaties bij klanten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor iedere omgeving het juiste glaswerk realiseren.

Contactformulier

2 + 1 = ?

Maatwerk

Terrasbeglazing

Schuif-draai

Terrasbeglazing

Afsluitbaar

Terrasbeglazing

Wij nemen snel contact met u op.

Ook een goede offerte is maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio terrasbeglazing