Glazen vouwwand

Wilt u een extra ruimte creëren door het laten plaatsen van een glazen vouwwand? Balcony Glas staat u bij met glaswerken in de breedste zin van het woord. Door jarenlange ervaring zijn wij uw partner voor:

  • Balkonbeglazing;
  • Terrasbeglazing;
  • Balustradebeglazing.

Terras- of balkonbeglazing: glazen vouwwanden

De glazen vouwwand kan gebruikt worden als schuifwand. Door ons revolutionaire beglazingssysteem kunt u snel uw glazen wand snel open en dicht maken. Door de eenvoudige bediening kunt u de glaswanden makkelijk beheren. De panelen zijn gemakkelijk te verschuiven en in een hoek naast elkaar te zetten. Dit maakt een glazen schuifwand ideaal om te gebruiken voor balkonbeglazing. U kunt zo namelijk het hele jaar door genieten van uw balkon, ongeacht het weer.

Daarnaast zorgt een glazen vouwwand ook voor meer veiligheid, wordt omgevingsgeluid gedempt én helpt het u besparen op uw energiekosten. Laat u daarom vrijblijvend adviseren door Balcony Glas, uw expert voor glaswerk op balkon en terras. Wij staan voor het leveren van maatwerk.

Wat een glazen vouwwand voor uw balkon kan doen

Natuurlijk vergroot u uw mogelijkheden wanneer u uw balkon of terras voorziet van een glazen schuifwand. U creëert een extra ruimte bij uw woongedeelte. De wind wordt tegengehouden, en wanneer de zon schijnt zal het achter het glas snel opwarmen. Daardoor kunt u de verwarming regelmatig lager zetten. Mist u het tuinieren een beetje? Maak dan een mooie tuinkamer van uw balkon of terras. Uw balkon kunt u nu gemakkelijk gebruiken om kruiden te laten groeien of een mooi fruitboompje. Fruit zoals aardbeien groeien weelderig in deze ruimte. Heerlijk vanuit uw woonruimte aardbeien plukken of het knippen van kruiden voor het gebruik in uw keuken. Ook is het verticaal tuinieren een goede optie.

Een compacte vouwwand

Onze vouw/schuifwanden van glas nemen ook opengeklapt weinig plaats in beslag en het ziet er ook nog eens heel mooi uit.  Verblijf heerlijk buiten terwijl het regent of stevig waait, en geniet van een lekker kopje thee of een glas wijn samen met uw bezoek. Wordt het te warm? Dan opent u eenvoudig de glazen vouwwand zonder meubels of planten te moeten verplaatsen. Met een vouwwand van Balcony Glas bent u waarschijnlijk vaker op uw balkon of terras te vinden dan binnenshuis.

Betaalbaar, praktisch en stijlvol

Een glazen schuifwand van versterkt glas kan door Balcony Glas zowel binnen als buiten geplaatst worden. Voordat wij een kostenplaatje kunnen verstrekken over de totale kosten, komen we graag bij u langs om de situatie te bekijken en één en ander in te meten. Vervolgens is het voor ons mogelijk om een offerte op te stellen.

Kiest u Balcony Glas voor uw balkonbeglazing, terrasbeglazing of ander glaswerk? Bij ons bent u verzekerd van een:

  • Betaalbare prijs;
  • Uitstekende kwaliteit;
  • Oplossing op maat voor elke omgeving.

Vraag uw offerte aan voor een glazen vouwwand

Vraag vandaag nog een offerte aan voor een glazen vouwwand. Dit kunt u door contact met ons op te nemen. Een impressie van onze mogelijkheden vindt u onder balkonbeglazing en terrasbeglazing. U vindt hier diverse reeds gerealiseerde projecten bij klanten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor iedere omgeving een bijpassende glazen schuifwand realiseren.

Contactformulier

3 + 1 = ?

Maatwerk

Terrasbeglazing

Schuif-draai

Terrasbeglazing

Afsluitbaar

Terrasbeglazing
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Ook een goede offerte is maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio terrasbeglazing