Balustrade glas

Een balustrade wordt voornamelijk geplaatst als afscheiding, maar wordt ook vaak geplaatst voor de veiligheid. Zo ziet u dat een balkon altijd een balustrade heeft. Zo wordt kan een misstap worden gemaakt zonder dat u hard naar beneden valt. U ziet vaak op een balkon, dak of andere verhoging een balustrade. Zo zijn er veel balustrades van glas. Goed voor uw veiligheid en u hoeft niks te missen van uw uitzicht. Balcony Glas helpt u graag bij het verzorgen van uw prachtige balustrade van glas! Balkonbeglazing en terrasbeglazing worden op maat gemaakt door Balcony Glas. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het leveren en plaatsen van glas. Ook voor glazen wanden of deuren kunt u bij ons terecht. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op met ons! U kunt ons bereiken via info@balcony-glas.nl of bel naar 0486-460856. Ook kunt u het contactformulier invullen. Dan nemen wij z.s.m contact met u op. Balcony Glas helpt u graag!

Veilig & sterk

Glas wordt vaak gezien als een kwetsbaar materiaal. Wanneer u een glazen kopje laat vallen of per ongeluk ergens tegenaan stoot, kan deze al zeer snel breken of scheuren. Het is daarom met deze gedachte ook niet vreemd dat u al gauw twijfelt aan een glazen balustrade. Gelukkig is glas voor een balustrade een ander soort glas dan bijvoorbeeld een theekopje. Bij een balustrade van glas wordt er een speciaal veiligheidsglas gebruikt. Dit is ontzettend sterk glas en breekt echt niet zomaar. Hierdoor kunt u altijd genieten van een veilig gevoel op uw balkon of terras en ook behoudt u uw mooie uitzicht!

Prachtige uitstraling

Het grootste voordeel van glas is natuurlijk de geweldige karakteristieke uitstraling. Glas geeft de balustrade direct een heel ander zicht. Het geeft een balkon een luxe en moderne uitstraling. De juiste balustrade kan enorm veel betekenen voor de sfeer binnenshuis én buitenshuis. U zult versteld staan van de voordelen en het effect wat glas kan doen op uw balkon!

Een prachtige balustrade? Neem vrijblijvend contact op

Vindt u het een beetje een gek idee om jouw terras of balkon af te schermen met een balustrade van glas? Kiest u liever voor hout of metaal, omdat deze materialen in jouw ogen veel sterker? Dat is echter niet waar! Het is namelijk een groot misverstand dat glas nooit zo sterk kan zijn als dergelijke materialen. Wij van Balcony Glas zorgen ervoor dat u een veilige balustrade heeft waar kwaliteit en veiligheid bovenaan staan. Wij laten u zien wat voor glas wij gebruiken en zullen u van A tot Z uitleggen waarom het glas zo sterk kan zijn. Heeft u interesse in een balustrade die van glas is gemaakt? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij geven graag vrijblijvend antwoord op al uw vragen. Wij heten u van harte welkom bij Balcony glas!

Contactformulier

7 + 1 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing