Balkonglas kosten

Heeft u een balkon bij uw woning of woont u sinds kort in een appartement met balkon? Wilt u meer gebruik gaan maken van uw balkon? Heeft u misschien een serre of wilt u uw terras windvrij maken? Ook in het voor- en najaar heerlijk genieten in deze extra ruimte? Dan is het plaatsen van balkonglas een perfecte manier om extra ruimte te creëren waar u tijdens de frissere dagen heerlijk kunt vertoeven. Balkonbeglazing is een prettige manier om snel van uw buitenruimte een woon- en verblijfsruimte te maken. De kosten voor balkonglas bij Balcony glas vallen erg mee, zeker als u ziet wat u ervoor terugkrijgt.

Houd de wind tegen

Wanneer u hoog in een appartementencomplex woont kan het soms hard waaien, waardoor u niet graag op uw balkon wilt doorbrengen. Door het plaatsen van een glazen wand bent u snel van dit ongemak af en kunt u zelfs tijdens de koudere dagen lekker buiten zitten. Dit geldt natuurlijk ook voor terrasbeglazing.

Voordelen bij het plaatsen van balkonglas

Het grootste voordeel bij het plaatsen van balkonglas is natuurlijk het isolerende effect. Niet alleen beschermt de glaswand tegen de invloeden van het weer, het dempt ook het omgevingsgeluid zoals verkeer of een drukke buurt. Daarnaast kunt u deze warme ruimte gebruiken voor allerlei hobby’s zoals tuinieren. Het stekken van planten gaat heel gemakkelijk doordat de temperatuur stijgt in deze geïsoleerde ruimte.  Balkonglas zorgt er ook voor dat de kosten van uw energieverbruik zullen dalen. Onze balkonbeglazing is praktisch, stijlvol en betaalbaar.

Welke balkonbeglazing heeft uw voorkeur?

Omdat een balkon, balustrade of terras geen standaardmaat heeft maken wij van Balcony glas uw balkonglas op maat en volgens uw eigen wensen. Hieronder kunt u snel kijken welk systeem het best passend is voor uw terras of balkon.

Omdat wij op maat uw balkonglas kunnen realiseren, komen wij graag bij u langs voor het opmeten van de ruimte en zullen wij u een passend voorstel doen. U krijgt dan meteen inzicht in de kosten voor het balkonglas. Uiteindelijk kunt u genieten van uw windvrije en geluiddempende ruimte.

Wat zijn de kosten voor balkonglas?

Wilt u snel een indicatie over de kosten voor het plaatsen van balkonglas? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan. Via ons contactformulier kunt u uw gegevens invoeren, dan zullen wij u zo spoedig mogelijk berichten over de kosten. Een goede offerte is ook maatwerk en daarom komen wij graag naar u toe. Bekijk ook de foto’s van onze realisaties onderaan elke pagina. We zijn daar trots op en onze klanten zijn zeer tevreden met onze uitvoeringen. Heeft u vragen of wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 0486-460856. Ook kunt u ons mailen via e-mailadres: info@balcony-glas.nl. Wij helpen u graag!


Contactformulier

3 + 0 = ?


Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.

Stijlvol

balkon glas Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.

Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.


Portfolio balkonbeglazing

Contactformulier

5 + 2 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.

Stijlvol

balkon glas Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing