Windschermen van glas voor uw terras?

U wilt graag wat langer gebruik maken van uw terras dan alleen tijdens de mooie zomerdagen? Lekker uit de wind zitten terwijl u een kopje thee drinkt? Dan heeft Balcony Glas de perfecte oplossing voor u. Terrasbeglazing biedt u bescherming tegen:

  • Wind
  • Stof
  • Regen
  • Geluid

Niet alleen biedt terrasbeglazing bescherming tegen de elementen maar oogt ook nog eens heel stijlvol. Deze betaalbare windschermen zijn opvouwbaar. De losse panelen kunt u naast elkaar plaatsen waardoor u de opening zelf kunt instellen.

Welke windschermen van glas wilt u voor uw terras?

De windschermen zijn gemaakt uit hardglas, uw zicht naar buiten blijft hierdoor goed en helder. Wanneer de panelen in gesloten toestand zijn, zijn de windschermen van glas vrijwel onzichtbaar. De terrasbeglazing wordt volledig op maat geleverd. Dankzij het stijlvolle systeem ziet uw terras er strak uit en kunt u optimaal genieten van uw omgeving zonder last te hebben van wind of geluid. Heerlijk elke dag van het jaar genieten van uw verblijf buiten. Het geeft u ook bij de wat koudere dagen extra leefruimte. Ook kunt u langer van de avonden genieten. Balcony Glas is er niet alleen voor de particulier, maar ook voor bedrijven. Vaak ziet u de windschermen bij horecabedrijven aan bijvoorbeeld het strand. Hierdoor blijven gasten langer zitten wat een positief effect geeft op de omzet van uw bedrijf.

Wilt u graag meer informatie over windschermen van glas voor uw terras?

Bekijk dan de website van Balcony Glas. In het menu kunt u het portfolio bekijken van onze realisaties. Of u nu woont in een flatgebouw of begane grond, voor elke situatie bieden wij mooie oplossingen aan. Wilt u een offerte aanvragen? Maak dan gebruik van ons offerte formulier. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Bel ons dan of vul het contactformulier in op de website. Wij nemen dan contact met u op! Wij realiseren windschermen van glas voor balkon, balustrades en terrassen. Alle zijn op maat gemaakt. Wilt u graag een afspraak maken? Dan komen wij naar u toe om vervolgens een passend voorstel te doen. Wij helpen u graag! Tot ziens.

Contactformulier

4 + 0 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing