Windscherm

Bent u op zoek naar een windscherm voor uw balkon of terras? Wilt u graag windvrij verblijven op uw terras of balkon? Met zo’n scherm kunt u meer tijd buiten doorbrengen. Al wanneer de eerste lentedagen zich aandienen, kunt u alweer naar buiten na de donkere wintermaanden. De wind is nog koel en fris maar dankzij het scherm kunt u al lekker buiten zitten. Laat Balcony Glas u helpen aan een slim windscherm van terrasglas voor uw balkon, terras of balustrade!

Vergroot uw leefruimte met een schuifbaar glazen windscherm

Door het plaatsen van een glazen windscherm of glazen schuifwand vergroot u snel uw leefruimte. Het balkon kan al vroeg in het voorjaar weer worden ingericht. Planten kunnen sneller dan normaal weer naar buiten. Drink uw kopje koffie lekker buiten uit de wind of geniet van de avondzon met een glas wijn. Dankzij het ontbreken van staande profielen kunt u bovendien onbelemmerd naar buiten turen en behoudt u alle lichtinval die u zonder windscherm ook heeft. Balcony Glas plaatst terrasglas voor een balkon, terras of balustrade.

De belangrijkste voordelen van een glazen windscherm:

  • Uit de wind zitten: Doordat het scherm de wind tegenhoudt, kunt u zelfs op frissere dagen heerlijk buiten zitten.
  • Volledig behoud van uitzicht: onze hardglazen windschermen zijn volledig doorzichtig waardoor u gewoon kunt blijven genieten van uw uitzicht.
  • Energiebesparend: Door het plaatsen van een windscherm op uw balkon of balustrade bespaart u energie.
  • Veiligheid: Ook kunt u met een gerust hart uw kinderen laten spelen op uw balkon. Tevens zijn uw meubels beter beschermt tegen alle weersinvloeden.
  • Geluidsisolatie: Het windscherm biedt niet alleen bescherming tegen een regen- of hagelbui maar voorkomt ook dat u last krijgt van uw omgevingsgeluid. Wellicht woont u bij een speeltuin of school in de buurt of woont u langs een drukke weg. Met een beweging kunt u het glazen windscherm sluiten zodat u lekker rustig kunt genieten en vertoeven alleen of met uw bezoek.

Al met al voldoende voordelen om te kiezen voor een windscherm. De experts van Balcony Glas zullen uw wensen inventariseren en deze realiseren.

Een windscherm voor elke situatie en omgeving

Alle werkzaamheden op het gebied van balkon-, terras- en balustradebeglazing kunnen wij voor u uitvoeren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! Balcony Glas staat voor het leveren van glaswerken op maat. Het is daarom voor ons niet mogelijk om vooraf een indicatie van de prijzen te geven. Hiervoor moeten wij op locatie het werk komen inmeten. Daarna kunnen we u van een passende offerte voorzien.

Wij plaatsen revolutionaire beglazing

U kiest met Balcony Glas voor dé expert in glaswerken. Bij het plaatsen van windschermen staan wij voor:

  • Een uitstekende kwaliteit;
  • Een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding;
  • Eenvoud en duurzaamheid.

Onze oplossingen zijn gericht op eenvoud en een simpele bediening, zodat u kunt genieten van het weer gedurende het gehele jaar. Daarvoor maken wij o.a. gebruik van een slimme geleiderail. Dit betekent dat u de windschermen eenvoudig open en dicht kunt schuiven. Ideaal om snel een overkapping of schuifwand te maken.

Bezichtiging voor uw windscherm

Laat onze vakkundige medewerkers direct uw glazen windscherm inmeten. U kunt Balcony Glas bereiken via info@balcony-glas.nl of 0486-460856. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom Deze bevindt zich in Schaijk, waar diverse beglazingssystemen gepresenteerd staan. Ideaal om alvast een kleine impressie van de mogelijkheden te krijgen. Balcony Glas: dé specialist in glaswerken!

Contactformulier

3 + 3 = ?

Praktisch

Balkonbeglazing Glazen schuifwand met glaspanelen zonder staande profielen.

Stijlvol

Terrasbeglazing Glazen schuifwand met glaspanelen zonder staande profielen.

Betaalbaar

Balkonbeglazing Glazen schuifwand met glaspanelen zonder staande profielen.
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Portfolio balkonbeglazing