Windscherm

Bent u op zoek naar een windscherm voor uw balkon of terras? Wilt u graag windvrij verblijven op uw terras of balkon? Wilt u graag meer tijd doorbrengen in deze ruimte? Wanneer de eerste lentedagen zich aandienen gaan de meeste mensen graag weer naar buiten na de donkere wintermaanden. Vaak is de wind nog koel en fris maar de behoefte om lekker buiten te zitten is groot. Door het plaatsen van een windscherm of glazen schuifwand vergroot u snel uw leefruimte. Het balkon wordt weer ingericht en de planten worden weer geplaatst. Lekker uit de wind uw kopje koffie drinken of genieten van de avondzon met een glas wijn. Doordat het een glazen windscherm betreft kunt u altijd heerlijk naar buiten turen en behoudt u het lichtinval in uw woning. Balcony Glas plaatst windschermen voor een balkon, terras of balustrade.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van het plaatsen van een windscherm:

  • Energiebesparend: Door het plaatsen van een windscherm op uw balkon of balustrade bespaart u energie.
  • Veiligheid: Ook kunt u met een gerust hart uw kinderen laten spelen op uw balkon. Tevens zijn uw meubels beter beschermt tegen alle weersinvloeden.
  • Geluidsisolatie: Het windscherm biedt niet alleen bescherming tegen een regen- of hagelbui maar voorkomt ook dat u last krijgt van uw omgevingsgeluid. Wellicht woont u bij een speeltuin of school in de buurt of woont u langs een drukke weg. Met een beweging kunt u het glazen windscherm sluiten zodat u lekker rustig kunt genieten en vertoeven alleen of met uw bezoek.

Voldoende voordelen om te kiezen voor een windscherm. De experts van Balcony Glas zullen uw wensen inventariseren en deze realiseren.

Glaswerken voor elke situatie en omgeving

Wij realiseren alle werkzaamheden op het gebied van balkon-, terras- en balustradebeglazing. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Balcony Glas staat voor het leveren van glaswerken op maat. Het is echter voor ons niet mogelijk om vooraf een indicatie van de prijzen te benoemen. Hiervoor moeten wij op locatie het werk inmeten. Wij kunnen u vervolgens een passende offerte verstrekken.

Wij plaatsen revolutionaire beglazing

U kiest met Balcony Glas voor dé expert in glaswerken. Bij het plaatsen van windschermen staan wij voor:

  • Een uitmuntende kwaliteit;
  • Een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding;
  • Eenvoud en duurzaamheid.

Onze oplossingen zijn gericht op eenvoud en laten u genieten van het weer gedurende het gehele jaar. Verder maken wij gebruik van een slimme geleiderail. Dit betekent dat u de windschermen eenvoudig open en dicht kunt schuiven. Ideaal om snel een overkapping of schuifwand te maken.

Vraag direct een offerte aan!

Laat direct uw glazen windscherm plaatsen door onze vakkundige medewerkers. U kunt Balcony Glas bereiken via info@balcony-glas.nl of 0486-460856. Uiteraard bent u ook op locatie welkom. In Schaijk bieden wij een prachtige showroom waar diverse beglazingssystemen gepresenteerd staan. Ideaal om alvast een kleine impressie van de mogelijkheden te krijgen. Balcony Glas: dé specialist in glaswerken!

Contactformulier

5 + 2 = ?

Praktisch

Balkonbeglazing

Stijlvol

Terrasbeglazing

Betaalbaar

Balkonbeglazing
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Portfolio balkonbeglazing