Windscherm

Met een windscherm van Balcony Glas geniet u van een windvrij terras of balkon. Wilt u een glazen windscherm laten plaatsen door dé expert in glaswerken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Met revolutionaire beglazingssystemen zijn wij uw specialist voor:

  • Balkonbeglazing;
  • Terrasbeglazing;
  • Balustradebeglazing.

Glaswerken voor elke situatie en omgeving

Wij realiseren alle werkzaamheden op het gebied van balkon-, terras- en balustradebeglazing. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Balcony Glas staat voor het leveren van glaswerken op maat. Het is echter voor ons niet mogelijk om vooraf een indicatie van de prijzen te benoemen. Hiervoor moeten wij op locatie het werk inmeten. Wij kunnen u vervolgens een passende offerte verstrekken.

Wij plaatsen revolutionaire beglazing

U kiest met Balcony Glas voor dé expert in glaswerken. Bij het plaatsen van windschermen staan wij voor:

  • Een uitmuntende kwaliteit;
  • Een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding;
  • Eenvoud en duurzaamheid.

Onze oplossingen zijn gericht op eenvoud en laten u genieten van het weer gedurende het gehele jaar. Verder maken wij gebruik van een slimme geleiderail. Dit betekent dat u de windschermen eenvoudig open en dicht kunt schuiven. Ideaal om snel een overkapping of schuifwand te maken.

Vraag direct een offerte aan!

Laat direct uw glazen windscherm plaatsen door onze vakkundige medewerkers. U kunt Balcony Glas bereiken via info@balcony-glas.nl of 0486-460856. Uiteraard bent u ook op locatie welkom. In Schaijk bieden wij een prachtige showroom waar diverse beglazingssystemen gepresenteerd staan. Ideaal om alvast een kleine impressie van de mogelijkheden te krijgen. Balcony Glas: dé specialist in glaswerken!

Contactformulier

2 + 5 = ?

Praktisch

Balkonbeglazing

Stijlvol

Terrasbeglazing

Betaalbaar

Balkonbeglazing

Portfolio balkonbeglazing