Windscherm terras

Balcony Glas is dé specialist in het plaatsen van een windscherm op uw terras. Wilt u ongestoord op uw terras kunnen genieten van het weer? Met onze beglazingssystemen verkrijgt u een prachtige terrasbeglazing, zodat u vier seizoenen lang extra kunt genieten van uw terras. Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor de mogelijkheden.

Revolutionair beglazingssysteem voor terrasbeglazing

Balcony Glas staat voor een praktische, stijlvolle en betaalbare terrasbeglazing. Onze beglazingssystemen bieden bescherming tegen wind, stof, regen en geluid. Bovendien maken wij gebruik van slimme geleiderails, waardoor u eenvoudig een opening kunt creëren of juist een schuifwand in elkaar kunt zetten.

Behalve het eenvoudige gebruik van de windschermen op uw terras, kiest u met beglazingssystemen van Balcony Glas voor:

  • Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding;
  • Oplossingen volledig gericht op uw terras;
  • Veiligheid en energiebesparing.

Opmeten van de situatie bij u thuis

Wij kunnen vooraf geen indicatie geven van de prijs. Wel kunt u erop rekenen dat wij in onze oplossingen streven naar eenvoud, duurzaamheid en kwaliteit. Voor het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen. Wij komen vervolgens bij u thuis langs om uw wensen te inventariseren en de situatie op te meten. Op basis hiervan kunnen wij u een passende offerte toesturen, volledig gericht op uw situatie en wensen.

Een glazen windscherm voor uw terras

Onder aan de pagina vindt u onze portfolio met betrekking tot terrasbeglazing. Zo verkrijgt u eenvoudig inzicht in de mogelijkheden. Verder kunt u langskomen in onze showroom waar diverse beglazingssystemen gepresenteerd staan. Wij verzoeken u hiervoor om een afspraak te maken. Zodoende kunnen wij u goed van dienst zijn in onze showroom. Balcony Glas: dé specialist in windschermen voor uw terras.

Contactformulier

0 + 8 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.

Stijlvol

balkon glas Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing