Windscherm balkon

Bent u op zoek naar een praktisch windscherm voor uw balkon? Heeft u een balkon en wilt u dit windvrij maken? Heeft u last van veel wind en/of geluid op uw balkon? Kunt u hierdoor niet prettig buiten vertoeven tijdens dagen dat het harder waait? Kies dan voor een windscherm voor uw balkon. Heerlijk in de avonduren nog even genieten van een glas wijn of een ander drankje samen met uw bezoek. Veel eigenaren gingen u voor. Doordat u uw balkon voorziet van een windscherm creëert u snel een extra leefruimte. Een plek die niet onderhevig is aan de elementen van de natuur zoals: wind, regen of hagel. De voordelen om een windscherm op uw balkon te plaatsen zetten we even op een rijtje.

De voordelen van het plaatsen van een windscherm op uw balkon:

  • Ongestoord genieten van uw terras zonder dat u last heeft van harde wind.
  • Geluidsisolatie: Door het sluiten van het windscherm bent u niet meer afhankelijk van omgevingsgeluiden zoals muziek of spelende kinderen. Ook geluiden van een drukke weg worden hiermee geïsoleerd.
  • Energiebesparend: Omdat uw woning hierdoor extra is geïsoleerd kunt u energie besparen. Doordat u het windscherm in de koude maanden goed kunt sluiten blijft de warmte in uw woning.

Deze voordelen kunnen u leef beleving vergroten. Langer genieten van uw balkon doordat u het kunt betrekken bij uw huidige woning. Natuurlijk kunt u ook een windscherm plaatsen op uw terras of balustrade. De experts van Balcony Glas zullen uw wensen inventariseren en op maat een windscherm bij u plaatsen. Praktisch, Stijlvol en Betaalbaar.

Glazen windscherm: praktisch, stijlvol en betaalbaar

Wilt u een glazen windscherm op het balkon? Met Balcony Glas kiest u voor een ervaren specialist in glaswerken. Voordat wij u een gerichte offerte op maat kunnen toesturen, komen wij graag langs bij u thuis om de situatie op te meten. Beglazingssystemen zijn maatwerk en dienen daarom goed opgemeten te worden.

Met Balcony Glas bent u verder gewaarborgd van:

  • Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding;
  • Makkelijk te gebruiken windschermen;
  • Glaswerk op maat.

Dé specialist in terras- en balkonbeglazing

Wij maken gebruik van slimme geleiderails bij onze beglazingssystemen. Zo kunt u eenvoudig windschermen openmaken en dichtschuiven. Ideaal als u een extra gesloten kamer wilt creëren, zonder last te hebben van weersinvloeden van buitenaf.

Vraag een offerte aan

U kunt een offerte aanvragen voor een windscherm op uw balkon door contact met ons op te nemen. Wij komen vervolgens bij u langs om uw wensen te inventariseren. Van ronde tot rechthoekige balkons, Balcony Glas levert maatwerk en biedt voor elke situatie een passende oplossing!

Op onze locatie hebben wij een ruime showroom met prachtige beglazingen. Kom gerust een kijkje nemen om inzicht in de mogelijkheden te krijgen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek in de showroom. Wij heten u van harte welkom bij Balcony Glas in Schaijk, dé specialist in glaswerken!

Contactformulier

0 + 1 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing