Windscherm balkon

Bent u op zoek naar een praktisch windscherm voor uw balkon? Heeft u een balkon en wilt u dit windvrij maken? Heeft u last van veel wind en/of geluid op uw balkon? Kunt u hierdoor niet prettig buiten vertoeven tijdens dagen dat het harder waait? Kies dan voor een windscherm voor uw balkon. Heerlijk in de avonduren nog even genieten van een glas wijn of een ander drankje samen met uw bezoek. Veel eigenaren gingen u voor. Doordat u uw balkon voorziet van een windscherm creëert u snel een extra leefruimte. Een plek die niet onderhevig is aan de elementen van de natuur zoals: wind, regen of hagel. De voordelen om een windscherm op uw balkon te plaatsen zetten we even op een rijtje.

De voordelen van het plaatsen van een windscherm op uw balkon:

  • Ongestoord genieten van uw terras zonder dat u last heeft van harde of koude wind.
  • Geluidsisolatie: Door het sluiten van het windscherm zullen omgevingsgeluiden zoals muziek of spelende kinderen aanzienlijk gedempt worden. Ook geluiden van een drukke weg worden hiermee geïsoleerd.
  • Energiebesparend: Het windscherm werkt als extra buffer en houdt de koude wind tegen. Dat betekent extra isolatie, en dat zult u merken aan een lager energieverbruik. Doordat u het windscherm in de koude maanden goed kunt sluiten heeft de wind minder invloed en blijft de warmte beter in uw woning.

Geniet langer van uw balkon! Door het windscherm breidt uw leefruimte uit. De aanwezige balustrade kunnen we bijna altijd verwerken in het ontwerp. Ook afwijkende vormen en maten, bijvoorbeeld ronde hoeken of een rond balkon, is doorgaans geen probleem. De experts van Balcony Glas zullen uw wensen inventariseren en op maat een windscherm bij u plaatsen. Praktisch, stijlvol en betaalbaar.

Een praktisch, stijlvol en betaalbaar windscherm op uw balkon

Met Balcony Glas kiest u voor een ervaren specialist in glaswerken. Wij installeren een stijlvol windscherm op uw balkon dat desgewenst in een handomdraai te openen is. Voordat wij u een gerichte offerte op maat kunnen toesturen, komen wij graag langs bij u thuis om de situatie op te meten. Beglazingssystemen zijn maatwerk en dienen daarom goed opgemeten te worden.

Met Balcony Glas bent u verzekerd van:

  • Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding;
  • Makkelijk te gebruiken windschermen;
  • Glaswerk op maat.

Dé specialist in terras- en balkonbeglazing

Wij maken gebruik van slimme geleiderails bij onze beglazingssystemen met dubbele kogellagering en kunststof wieltjes. Zo kunt u eenvoudig windschermen openmaken en dichtschuiven. Ideaal als u een extra gesloten kamer wilt creëren, zonder last te hebben van weersinvloeden van buitenaf.

Vraag een offerte aan

U kunt een offerte aanvragen voor een windscherm op uw balkon door contact met ons op te nemen. Wij komen vervolgens bij u langs om uw wensen te inventariseren. Van ronde tot rechthoekige balkons, Balcony Glas levert maatwerk en biedt voor elke situatie een passende oplossing!

Op onze locatie hebben wij een ruime showroom met prachtige beglazingen. Kom gerust een kijkje nemen om inzicht in de mogelijkheden te krijgen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek in de showroom. Wij heten u van harte welkom bij Balcony Glas in Schaijk, dé specialist in glaswerken!

Contactformulier

3 + 4 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.

Stijlvol

balkon glas Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing