Windscherm balkon

Met een windscherm op het balkon kunt u ongestoord genieten zonder tegenwind. Neem direct contact met ons op voor het laten plaatsen van een glazen windscherm. Als specialist in terras- en balkonbeglazing plaatsen wij het gewenste beglazingssysteem bij u thuis, zodat u in korte tijd van de voordelen van balkonbeglazing kunt genieten.

Glazen windscherm: praktisch, stijlvol en betaalbaar

Wilt u een glazen windscherm op het balkon? Met Balcony Glas kiest u voor een ervaren specialist in glaswerken. Voordat wij u een gerichte offerte op maat kunnen toesturen, komen wij graag langs bij u thuis om de situatie op te meten. Beglazingssystemen zijn maatwerk en dienen daarom goed opgemeten te worden.

Met Balcony Glas bent u verder gewaarborgd van:

  • Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding;
  • Makkelijk te gebruiken windschermen;
  • Glaswerk op maat.

Dé specialist in terras- en balkonbeglazing

Wij maken gebruik van slimme geleiderails bij onze beglazingssystemen. Zo kunt u eenvoudig windschermen openmaken en dichtschuiven. Ideaal als u een extra gesloten kamer wilt creëren, zonder last te hebben van weersinvloeden van buitenaf.

Vraag een offerte aan

U kunt een offerte aanvragen voor een windscherm op uw balkon door contact met ons op te nemen. Wij komen vervolgens bij u langs om uw wensen te inventariseren. Van ronde tot rechthoekige balkons, Balcony Glas levert maatwerk en biedt voor elke situatie een passende oplossing!

Op onze locatie hebben wij een ruime showroom met prachtige beglazingen. Kom gerust een kijkje nemen om inzicht in de mogelijkheden te krijgen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek in de showroom. Wij heten u van harte welkom bij Balcony Glas in Schaijk, dé specialist in glaswerken!

Contactformulier

0 + 3 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing