Terrasbeglazing Eindhoven

Voorzie uw terras van een prachtige beglazing met behulp van Balcony Glas. Als specialist in glaswerken vervullen wij graag uw wensen, zodat u iets prachtigs aan uw tuin toevoegt. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Geef ons een belletje via 0486-460856 of vraag direct een offerte aan. In de omgeving van Eindhoven zijn wij dé specialist in het plaatsen van terrasbeglazing.

Geniet volledig van het buitenleven

Wilt u terrasbeglazing bij u thuis in Eindhoven of omgeving? Balcony Glas plaatst prachtige glazen windschermen die u volledig uitzicht naar buiten toe geven. Verder bieden onze oplossingen de volgende kenmerken:

  • Bescherming tegen stof, wind, regen én geluid;
  • Het geeft uw tuin een stijlvolle uitstraling;
  • Eenvoudig open en dicht te maken door opvouwbaar systeem.

Bovendien leveren wij kwaliteit in combinatie met een betaalbare prijs. Laat u vrijblijvend adviseren door onze specialisten. Door middel van handige geleiderails geniet u te allen tijde van uw terras, ongeacht het weer!

Maatwerk op het gebied van glas

Hedendaags worden wij door vele huishoudens ingeschakeld voor het plaatsen van terrasbeglazing. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen de grootte en de vorm. Iedere tuin is anders en vereist daarom maatwerk. Wij kunnen derhalve vooraf geen indicatie van de mogelijke kosten geven. Hiervoor komen wij graag bij u langs om de situatie te inventariseren. Vervolgens verkrijgt u een passende offerte conform uw eisen en wensen.

Omdat wij dé specialist in glaswerken zijn, kunt u eveneens bij ons terecht voor balustrade- en balkonbeglazing. Wilt u uw appartement of balkon voorzien van een prachtige beglazing? Neem dan een kijkje onder balkonbeglazing voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag.

Laat direct uw terras beglazen

Overtuigd van het beglazen van uw terras? Vraag eenvoudig een offerte aan door contact met ons op te nemen. Balcony Glas: voor het plaatsen van terrasbeglazing in regio Eindhoven!

Contactformulier

3 + 5 = ?

Maatwerk


terras glas

Schuif-draai


terrasbeglazing

Afsluitbaar


terrasbeglazing Rijswijk

Klik hier voor meer informatie of een offerte


Wij nemen snel contact met u op.

Ook een goede offerte is maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio terrasbeglazing


Terrasbeglazing – Balkonbeglazing – Offerte aanvragen