Bent u op zoek naar een glazen windscherm voor uw balkon?

Heeft u een balkon maar waait het er altijd? U heeft last van het geluid in de omgeving? Dan heeft Balcony Glas een mooie oplossing voor u in de vorm van een stijlvol glazen windscherm voor uw balkon. Lekker genieten van de zon op uw balkon zonder last te hebben van de wind of stof is één van de grote voordelen van het plaatsen van een glazen windscherm. Niet alleen biedt het bescherming tegen de wind maar ook tegen stof, regen en geluid. Dat zijn de grootste ergernissen waardoor u niet volledig kunt genieten van uw balkon of balustrade.

Onder het genot van een glas wijn of een kop thee tot rust komen, alleen of met vrienden, is waar elk mens na een drukke dag van wil genieten.

Wilt u een glazen windscherm voor uw balkon of voor uw tuin?

Voor elk buitenverblijf heeft Balcony Glas een mooie oplossing. Doordat de glazen panelen schuifbaar zijn kunt u zelf bepalen hoe groot u de opening wilt maken. Zo kunt u bij zonnige dagen de panelen open schuiven en zorgt u ervoor dat de wind u verkoeling geeft. Wat zijn extra voordelen voor het plaatsen van een glazen windscherm voor het balkon.

  • Het vergroot uw woonruimte
  • Het biedt extra veiligheid
  • Het werkt energiebesparend
  • Zorgt voor geluidsisolatie

Voordelen die u op de lange termijn veel kunnen opleveren. Elk seizoen genieten van een extra leefruimte die u ook nog kunt verwarmen wanneer u dit wenst.

Wilt u een offerte ontvangen of meer informatie over het glazen windscherm voor uw balkon?

Neem een kijkje op de website in het menu portfolio om een goed beeld te krijgen van alle realisaties. Of u nu een gehele glaswand wilt of een gedeelte van de wand, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Balcony Glas realiseert voor elke situatie maatwerk. De opvouwbare schuifwanden/panelen zijn makkelijk bedienbaar zodat u zelf de opening creëert die op dat moment wenselijk is. U kunt een offerte aanvragen via de website. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Bel ons of maak gebruik van ons contactformulier. Wij helpen u graag! Tot ziens.

Contactformulier

0 + 3 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing