Bent u op zoek naar een glazen windscherm voor uw balkon?

Heeft u een balkon maar waait het er altijd? Of heeft u last van het geluid in de omgeving? Dan heeft Balcony Glas een mooie oplossing voor u: een stijlvol glazen windscherm voor uw balkon. Lekker genieten van de zon op uw balkon zonder last te hebben van de wind: dat is één van de grote voordelen van het plaatsen van een glazen windscherm. Niet alleen biedt zo’n scherm bescherming tegen de wind, maar ook tegen stof, regen en geluid. Dat soort ergernissen zijn met een glazen windscherm op uw balkon verleden tijd.

Onder het genot van een glas wijn of een kop thee tot rust komen, alleen of met vrienden: dat is waar elk mens na een drukke dag van wil genieten.

Wilt u een glazen windscherm voor uw balkon of voor uw tuin?

Voor elk buitenverblijf heeft Balcony Glas een mooie oplossing. Doordat de glazen panelen schuifbaar zijn kunt u zelf bepalen of en hoe u het windscherm wil gebruiken. Zo kunt u bij zonnige dagen de panelen open schuiven zodat de wind u verkoeling geeft. Begint het toch wat harder te waaien? Dan maakt u het windscherm in een handomdraai weer dicht!

De voordelen van een glazen windscherm op uw balkon

  • Heerlijk uit de wind zitten
  • Vergroot uw woonruimte
  • Het biedt extra veiligheid
  • Het werkt energiebesparend
  • Zorgt voor geluidsisolatie

Dit soort voordelen kunnen u op de lange termijn veel opleveren. Geniet elk seizoen van een extra leefruimte, terwijl u wel kunt blijven genieten van het uitzicht!

Meer informatie of een offerte opvragen?

Neem hieronder een kijkje in onze portfolio om een goed beeld te krijgen van alle realisaties. Of u nu een glaswand wilt van boven tot onder, of slechts een gedeelte van het balkon wilt afschermen: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Balcony Glas realiseert voor elke situatie maatwerk. De opvouwbare schuifwanden/panelen zijn makkelijk bedienbaar zodat u zelf de opening creëert die op dat moment wenselijk is. U kunt een offerte aanvragen via de website. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Bel ons of maak gebruik van ons contactformulier. Wij helpen u graag! Tot ziens.

Contactformulier

1 + 0 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing