Glazen wand veranda

Hoe fijn is het om op uw veranda plaats te kunnen nemen, ook als het waait? Een glazen wand om de veranda houdt de wind en de regen tegen en zorgt er bovendien voor dat de warmte langer binnen blijft hangen op een zonnige (winter)dag. Toch zit u waarschijnlijk ook graag “echt” buiten. Balcony Glas maakt glazen wanden van glaspanelen die eenvoudig open- en dichtgeschoven kunnen worden. In een handomdraai zit u buiten, of sluit u de panelen om lekker beschut te kunnen zitten!

De voordelen van een glaswand van Balcony Glas

  • Stijlvol en betaalbaar;
  • Gemaakt van glaspanelen van tussen de 8 en 10 mm dik;
  • Zonder staande profielen tussen de panelen, waardoor u vrij uitzicht behoudt;
  • Eenvoudig te openen en te sluiten d.m.v. een soepel railsysteem;
  • Beschermt tegen wind, regen, stof en geluid.

Glazen wand veranda

Perfect op maat gemaakte glaswand voor uw veranda

Het team van Balcony Glas, onderdeel van Van Der Burgt Kozijnen B.V., komt graag bij u thuis of op de zaak om de situatie ter plaatse op te meten en de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van de bevindingen maken we een passende en scherpe offerte. U betaalt bij ons nooit teveel en onze specialisten zorgen ervoor dat u al snel kunt genieten van een mooie en stijlvolle kwaliteitswand van glas.

Een soepel railsysteem

Door middel van het railsysteem is de glazen wand die u op uw veranda laat installeren eenvoudig te openen. Draai het eerste paneel haaks op de rail, doe hetzelfde met het volgende paneel en schuif ze tegen elkaar aan. Op deze manier kan de gehele wand naar wens geopend worden. De panelen stelt u bij elkaar op in een hoek, zodat ze nauwelijks ruimte in beslag nemen. Doordat er geen staande profielen aanwezig zijn, vallen de panelen nauwelijks op.

Extra opties

Bij Balcony Glas kunt u ook kiezen voor allerlei extra opties. Heeft uw veranda een afwijkende vorm? Wilt u alleen een deel van uw veranda beglazen? Wilt u er deuren in laten verwerken die zowel van binnen als van buiten te openen zijn? Bespreek al uw wensen met onze specialisten; u zult zien dat er ontzettend veel mogelijk is.

Meer informatie

Heeft u vragen? Of wilt u graag een bezichtiging aanvragen zodat we een passende en scherpe offerte voor u kunnen opmaken? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier. U heeft daarbij uiteraard de optie om eerst meer informatie te vragen. Wij zijn u graag van dienst en helpen u op de beste manier verder!

Contactformulier

1 + 7 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing