Glazen wand tuinhuis

Heeft u een tuinhuis en zou u deze graag meer bij de tuin betrekken? Of wilt u het gaan gebruiken als kantoor of andere verblijfsruimte? Laat Balcony Glas er dan een glazen wand in monteren! Onze glaswanden zijn eenvoudig te openen en weer te sluiten dankzij een slim railsysteem met losse glaspanelen. Door de afwezigheid van profielen is het uitzicht ook in gesloten toestand helemaal vrij, terwijl ze in geopende toestand nauwelijks ruimte in beslag nemen. Wij bieden maatwerk voor een zeer betaalbare prijs, terwijl u bij ons kunt rekenen op de beste kwaliteit!

Waarom u een glazen schuifwand van Balcony Glas wilt

  • Zeer eenvoudig te openen en te sluiten;
  • Altijd vrij uitzicht;
  • Het hele jaar beschermd zijn tegen regen, wind, stof en ook geluid;
  • De zon verwarmt de ruimte via de glazen wand;
  • Stijlvol, betaalbaar en van de beste kwaliteit;
  • Verschillende opties mogelijk.

Glazen wand tuinhuis

Wat een glazen wand voor uw tuinhuis kan doen

Met de glaswanden van Balcony Glas sluit u één of meerdere zijdes van uw tuinhuis af met verschuifbare glazen panelen. In gesloten toestand zijn de panelen nauwelijks te onderscheiden omdat ze geen staande profielen hebben. Ze sluiten nauw op elkaar aan zodat ze een mooi geheel vormen. Is het lekker weer? Dan kan de wand helemaal open! Met een slim en soepel railsysteem met dubbele kogellagering en kunststof wieltjes stelt u de panelen in een hoekje bij elkaar op. Zo krijgt u een echt buitengevoel. Natuurlijk is het ook mogelijk om de wand slechts gedeeltelijk te openen. Extra opties nodig? Of wilt u liever een schuifpui? Bespreek uw wensen met ons; als onderdeel van Van Der Burgt Kozijnen B.V. is er van alles mogelijk!

Het inmeten van de glazen schuifwand in uw tuinhuis

Omdat geen twee tuinhuizen hetzelfde zijn, komen wij graag bij u thuis om de situatie te bekijken en de glazen wand in te meten. Daarbij kunt u uiteraard ook speciale wensen kenbaar maken. Hoeveel glazen wanden wilt u? Moet er een deur in komen? Heeft u nog wensen voor de kleur van het glas of de rail? Onze specialisten meten alles op en maken een passende offerte voor u op. Gaat u akkoord? Dan maken wij uw glazen wand voor uw tuinhuis perfect op maat. Vervolgens spreken we een dag af waarop we de complete wand bij u komen monteren.

Contact

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Zou u graag een indicatie van de kosten ontvangen? Of wilt u direct een afspraak met ons maken om de glazen wand in te meten? Neem dan gauw contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Belt u liever? Wij zijn tijdens kantooruren altijd te bereiken op telefoonnummer 0486-460856.

Contactformulier

4 + 4 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing