Glazen wand overkapping

Heeft u een mooie overkapping maar zou u deze graag winddicht willen maken met een glazen wand? Dan bent u bij Balcony Glas aan het juiste adres! Wij plaatsen ingenieuze glazen wandsystemen onder overkappingen, die in een handomdraai ook eenvoudig te openen zijn. Omdat we geen profielen gebruiken tussen de glazen wandpanelen, heeft u altijd vrij uitzicht, ook als de wand geheel gesloten is!

Een glazen wand van Balcony Glas bij uw overkapping is:

  • Een stijlvolle manier om uw overkapping wind- en waterdicht te maken;
  • Eenvoudig te openen dankzij het ingenieuze railsysteem;
  • Profielloos, waardoor hij ook gesloten vrijwel onzichtbaar is;
  • Energiebesparend doordat warmteverlies in de aangrenzende ruimte beperkt blijft.

Glazen wand overkapping

Lekker warm onder uw overkapping

Een overkapping is een ideale oplossing om op warmere dagen droog buiten te kunnen zitten, zelfs als het regent. Toch gooit de wind of de kou regelmatig roet in het eten. Het waait dan dwars onder de overkapping door, waardoor de regen er alsnog onder slaat, of het is gewoon te fris om buiten te zitten. Dan is een glazen wand van Balcony Glas de perfecte oplossing! Achter het glas zit u heerlijk uit de wind. Met een terrasverwarmer erbij kunt u zelfs in de winter lekker buiten zitten!

Installatie glazen wand onder elke overkapping

Balcony Glas, onderdeel van Van Der Burgt Kozijnen B.V., is gespecialiseerd in het plaatsen van veelzijdige glaswanden met behulp van een railsysteem. Het maakt daarbij niet uit wat de vorm van uw overkapping is; zelfs een ronde vorm kunnen wij beglazen! De glaspanelen zijn eenvoudig te openen en te verschuiven. Zo kunt u de gehele wand openen en sluiten naar gelang uw behoefte. De glazen wand is van binnenuit te openen. Wilt u graag dat de beglazing ook van buitenaf te openen is? Geen probleem! Door een stijlvolle deurklink te monteren kunt u één van de panelen ook als deur gebruiken.

Meer informatie

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Omdat we de schuif-draai beglazing altijd compleet op maat maken, komen we graag bij u langs om ter plaatse de overkapping op te meten en de mogelijkheden te bespreken.

Contactformulier

6 + 1 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing