Glazen wand buiten

Zou u uw buitenruimte graag willen kunnen afsluiten, zonder dat uw uitzicht belemmerd wordt? Lekker uit de wind zitten en zo ook in de koudere periodes buiten kunnen zijn? Door een glazen wand buiten te laten plaatsen door Balcony Glas, creëert u een extra kamer, terwijl hij ook in een handomdraai volledig te openen is. Op die manier verkrijgt u een multifunctionele buitenruimte die u in alle seizoenen van het jaar kunt gebruiken.

Een buitenruimte met een glazen wand van Balcony Glas

Onze glazen wanden worden geplaatst met een onder- en een bovenrail. Daarmee kunnen de afzonderlijke panelen gemakkelijk en soepel verschoven worden. Zo zet u in een handomdraai de hele buitenruimte open. Natuurlijk is het ook mogelijk om slechts één of een paar panelen te openen. Omdat ze naast elkaar, haaks op de rail in een hoek kunnen worden opgesteld, nemen ze bovendien nauwelijks ruimte in beslag.

De panelen bestaan uit 8-10 mm dik gehard glas en hebben geen staande profielen. Daardoor behoudt u ook bij een gesloten wand het volledige uitzicht. Ze sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor u geen last zult hebben van wind of regen. De voordelen op een rijtje:

  • Gemakkelijk te openen en te sluiten met nauwelijks ruimteverlies;
  • Een stijlvolle manier om uw buitenruimte wind- en waterdicht te maken;
  • Profielloze panelen, zodat de wand vrijwel onzichtbaar is;
  • Een soepele geleiding met boven- en onderrail en gelagerde wieltjes;
  • Ook te installeren op balkons en bij overkappingen met ronde of afwijkende vormen
  • Energiebesparend: warmteverlies in de aangrenzende ruimte blijft beperkt en ook de wind wordt tegengehouden.

Glazen wand overkapping

Installatie van uw glazen wand buiten

Uw glazen wand maken we compleet op maat; de vorm van het balkon of terras maakt ons niets uit. Zolang er boven en onder een geleiderail geplaatst kan worden, kunnen wij onze glazen wand voor buiten inmeten en installeren waar u wilt.

We komen bij u langs om de glazen wand in te meten en maken hem vervolgens perfect voor u op maat. Onze installateurs komen de wand bij u installeren en zorgen ervoor dat alles perfect werkt. Heeft u speciale wensen? Wilt u bijvoorbeeld een deur in de wand die ook van buiten te openen en af te sluiten is? Laat het ons weten. Wij zorgen voor maatwerk en verwerken uw wensen in het ontwerp.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of bent u benieuwd naar de prijs voor een glazen wand voor buiten? Neem vrijblijvend contact op met Balcony Glas via het contactformulier, of bel ons tijdens kantooruren op telefoonnummer 0486-460856. Ook voor het maken van een afspraak!

Contactformulier

4 + 1 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing