Glazen schuifwand veranda

Wilt u uw veranda sluiten door middel van een glazen schuifwand? Balcony Glas is dé specialist die u zoekt. Balcony Glas is al jaren gespecialiseerd op het gebied van glaswerk op maat. Bij ons staat topkwaliteit en betaalbaarheid centraal. Zo bent u gegarandeerd van de beste service, maatwerk en een betaalbaar kostenplaatje. Uw veranda voorzien van verplaatsbaar glas! Geen probleem. Wij komen graag bij u langs op afspraak, meten het werk in en geven u vervolgens een vrijblijvend en passend voorstel. Voor meer informatie en al uw vragen kunt u gerust contact met ons opnemen! U kunt ons bereiken via 0486 – 460856 of stuur een mail naar info@balcony-glas.nl en wij nemen Z.S.M contact met u op.

Genieten op elk moment

Wanneer u glas laat plaatsen aan uw veranda kan dit op verschillende manieren. Zo kunt u kiezen voor vaste ramen en schuifbare ramen. In de zomer geniet u buiten van de fluitende vogels en waait het lekker door. In de winter geniet u van buiten zonder last te hebben van de winterse weersomstandigheden. Ook geeft een veranda met glas extra lichtinval. Zo lijkt de ruimte groter en creëert u een luxe sfeer. Wanneer men aan glas denkt, wordt er vaak gedacht aan een kwetsbaar materiaal. Niets is minder waar. Glas voor een veranda is een speciaal ontwikkeld veiligheidsglas. Het is ontzettend sterk en breekt niet zomaar. Hierdoor kunt u op elk moment genieten van uw tuin.

Balcony Glas: Dé specialist voor u

Wilt u een glazen schuifwand aan uw veranda? Balcony Glas is dé specialist die u zoekt! Wij van Balcony Glas zorgen ervoor dat u een prachtige veranda glazen schuifwand ontvangt waar kwaliteit en veiligheid bovenaan staan. Wij laten u zien wat voor glas wij gebruiken en zullen van alles van A tot Z uitleggen. U bent bij ons gegarandeerd van topkwaliteit, maatwerk en een passende offerte. Heeft u vragen? Wilt u meer informatie over een glazen schuifwand in uw veranda of over onze diensten? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via 0486 – 460856 of stuur een mail naar info@balcony-glas.nl dan nemen wij Z.S.M contact met u op.
Balcony Glas: Glaswerk is maatwerk!

Contactformulier

0 + 1 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.

Stijlvol

balkon glas Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing