Bent u op zoek naar een glazen schuifwand voor uw terras?

Wilt u tijdens alle seizoenen kunnen vertoeven op uw terras? Lekker uit de wind zitten en toch buiten zitten tijdens bijvoorbeeld een regen- of sneeuwbui? Dan is het plaatsen van een glazen schuifwand voor uw terras een mooie manier om uw woonverblijf te vergroten. Daarnaast kunt u tijdens alle seizoenen meer plezier beleven van uw tuin. Balcony Glas realiseert de mooiste terras- en balkonbeglazing.

Wat is het verschil tussen een glazen schuifwand en een schuifpui?

Een schuifpui bestaat in het algemeen uit twee panelen. Een schuifwand bestaat uit meerdere panelen die meestal volledig uit glas bestaan. Deze panelen zijn opvouwbaar zodat de gehele wand kan worden geopend. Een glazen schuifwand geeft naast bescherming tegen de elementen ook bescherming tegen stof en geluid!

Liever een opvouwbare glazen schuifwand voor uw terras?

U wilt uw terras graag helemaal geopend hebben tijdens de warme zomermaanden? Dan is de keuze voor een glazen schuifwand de beste oplossing. Dankzij de slimme geleiderrail bedient u de gehele wand zodat u de panelen in een compacte hoek kunt plaatsen. Dit systeem wordt ook vaak geplaatst op een balkon. Onze systemen zijn toepasbaar voor meerdere doeleinden. Ook voor ronde vormen. Kijk op onze website om voorbeelden te bekijken van deze toepassingen.

Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor een glazen schuifwand voor uw terras?

Vraag dan een offerte aan bij Balcony Glas. Via het contactformulier kunt u uw gegevens invullen en na ontvangst nemen wij contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor meer informatie. Wij willen graag de situatie zelf bekijken en opmeten. Vervolgens doen wij een passend voorstel. Wij leveren maatwerk en onze klanten zijn heel tevreden. Wij horen graag van u! Tot dan.

Contactformulier

4 + 2 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing