Glazen plooiwand

Bent u op zoek naar dé specialist in glaswerken die voor u een glazen plooiwand kan plaatsen? Balcony Glas is gespecialiseerd in het plaatsen van balkonbeglazing, terrasbeglazing en balustradebeglazing. Wij hebben een jarenlange ervaring in het leveren én plaatsen van glas. Wilt u glazen wanden, ramen of deuren? Alles is mogelijk. Ook afwijkende vormen zijn geen probleem voor ons. Wij zorgen voor topkwaliteit en betaalbaarheid. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie.

Weinig ruimte en gemakkelijk

Waarom een glazen plooiwand? Met een plooiwand kiest u voor een wand die u naar wens open en dicht kan maken. U maakt de wand in een beweging open of dicht en u heeft weinig ruimte nodig voor deze beweging. Tevens biedt het bescherming tegen wind, stof, regen én geluid. Gebruikt als balkonbeglazing kunt u het hele jaar genieten van uw balkon, zelfs met het typische Nederlandse weer. Onze glazen wanden zorgen tot slot voor veiligheid, energiebesparing én geluidsisolatie.

Betaalbaar en praktisch

Een glazen schuifwand van Balcony Glas kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. Het is belangrijk dat wij weten wat de situatie is. Daarom komen onze specialisten graag bij u langs alvorens wij een compleet kostenplaatje kunnen verstrekken. Na ons bezoek geven wij een offerte en verzekeren wij u van een:

  • Betaalbare prijs;
  • Uitstekende kwaliteit;
  • Oplossing op maat voor uw omgeving.

Neem contact met ons op

Vraag een offerte aan voor uw glazen plooiwand. Vul hiervoor ons contactformulier in of bel naar telefoonnummer: 0486-460856. Wilt u een impressie van de mogelijkheden of weet u nog niet helemaal wat u wilt? Neem een kijkje onder balkonbeglazing of terrasbeglazing. U ziet hier een aantal van onze eerder gerealiseerde projecten. Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor iedere situatie het juiste glaswerk.

Contactformulier

0 + 2 = ?

Maatwerk

terras glas

Schuif-draai

terrasbeglazing

Afsluitbaar

terrasbeglazing Rijswijk

Wij nemen snel contact met u op.

Ook een goede offerte is maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio terrasbeglazing

Terrasbeglazing – Balkonbeglazing – Offerte aanvragen