Glazen plooiwand

Bent u op zoek naar dé specialist in glaswerken die voor u een glazen plooiwand kan plaatsen? Balcony Glas is gespecialiseerd in het plaatsen van balkonbeglazing, terrasbeglazing en balustradebeglazing. Wij hebben een jarenlange ervaring in het leveren én plaatsen van glas. Wilt u glazen wanden, ramen of deuren? Alles is mogelijk. Ook afwijkende vormen zijn geen probleem voor ons. Wij zorgen voor topkwaliteit en betaalbaarheid. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie.

Weinig ruimte en gemakkelijk

Waarom een glazen plooiwand? Met een plooiwand kiest u voor een wand die u naar wens open en dicht kan maken. U maakt de wand in een beweging open of dicht en u heeft weinig ruimte nodig voor deze beweging. Tevens biedt het bescherming tegen wind, stof, regen én geluid. Gebruikt als balkonbeglazing kunt u het hele jaar genieten van uw balkon, zelfs met het typische Nederlandse weer. Onze glazen wanden zorgen tot slot voor veiligheid, energiebesparing én geluidsisolatie.

Mogelijkheden voor uw balkon met een glazen plooiwand.

De mogelijkheden voor het gebruik van uw balkon door het plaatsen van een glazen plooiwand zijn groter dan u wellicht denkt. Doordat u uw balkon kunt openen en sluiten naar behoeven kunt u uw balkon ook gebruiken als tuinkamer. Mist u uw tuin een beetje en mist u het om uw groene vingers te gebruiken? Maak er dan een mooie tuinkamer van! Door het plaatsen van heerlijke fruitboompjes op uw balkon krijgt u snel uw plezier in tuinieren terug. Elke dag kunt u weer even kijken hoe alles groeit en bloeit.

Gebruik ook een wand om verticaal te gaan tuinieren. Er zijn veel mogelijkheden op dit gebied en de ideeën zijn eindeloos. Al uw kruiden voor de keuken binnen handbereik of de aardbeien die dankbaar groeien in de warmte die uw balkon genereert. Wanneer het te warm wordt opent u eenvoudig de glazen plooiwand zonder dat u uw planten hoeft te verplaatsen. Uw balkon wordt een weelde van groen en u zult zich prettig voelen in deze omgeving. Ook zal uw bezoek u complimenteren met uw mooie balkon. Het plaatsen van deze glazen plooiwand op uw balkon vergroot niet alleen uw woonruimte maar ook uw woongenot!

Betaalbaar en praktisch

Een glazen schuifwand van Balcony Glas kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. Het is belangrijk dat wij weten wat de situatie is. Daarom komen onze specialisten graag bij u langs alvorens wij een compleet kostenplaatje kunnen verstrekken. Na ons bezoek geven wij een offerte en verzekeren wij u van een:

  • Betaalbare prijs;
  • Uitstekende kwaliteit;
  • Oplossing op maat voor uw omgeving.

Neem contact met ons op

Vraag een offerte aan voor uw glazen plooiwand. Vul hiervoor ons contactformulier in of bel naar telefoonnummer: 0486-460856. Wilt u een impressie van de mogelijkheden of weet u nog niet helemaal wat u wilt? Neem een kijkje onder balkonbeglazing of terrasbeglazing. U ziet hier een aantal van onze eerder gerealiseerde projecten. Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor iedere situatie het juiste glaswerk.

Contactformulier

1 + 5 = ?

Maatwerk

terras glas

Schuif-draai

terrasbeglazing

Afsluitbaar

terrasbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Ook een goede offerte is maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio terrasbeglazing

Terrasbeglazing – Balkonbeglazing – Offerte aanvragen