Bent u op zoek naar een glazen overkapping?

Heeft u een prachtig terras buiten? Wilt u deze gaan aanpassen als een veranda? U wilt ook tijdens de koudere maanden gebruik maken van uw terras zodat u het buitenleven kunt verlengen? Dan is een glazen overkapping een stijlvolle manier om van uw terras een prachtige ruimte te creëren voor maximale functionaliteit van deze leefruimte. Bij Balcony-glas hebben deze specialisten jarenlang ervaring in het plaatsen van wanden, deuren en ramen.

Voor welke ruimte wilt u een glazen overkapping?

Voor uw terras of voor uw balkon? Met schuifdak of met een glazen schuifwand? Alles voorzien van veiligheidsglas/ hardglas.

  • Terrasbeglazing: Uw terras is vaak het middelpunt van de tuin. U neemt er een drankje of leest er een boek. Door deze te voorzien van een schuifdak kunt u tijdens de eerste lentezon het dak openen zodat u weer heerlijk van een briesje kunt genieten.
  • Balkonbeglazing: Of u nu een uitkragend of inpandig balkon heeft, Balcony-glas plaatst door haar jarenlange ervaring de glazen panelen zodanig dat in een handomdraai de panelen kunt bedienen.

Welke glazen overkapping heeft uw voorkeur?

Ziet u het al voor u? U zit lekker in uw veranda tijdens een storm of tijdens het vallen van de eerste sneeuwvlokjes terwijl u geniet van een lekker kopje thee of koffie? U wilt zoveel mogelijk zichtlijnen en lichtinval? Dan is een glazen overkapping onmisbaar in uw leefbeleving. U creëert extra leefruimte zodat u langer kunt genieten van de elementen van de natuur.

Balcony-glas is de specialist in het plaatsen van terrasbeglazing. Wilt u graag losse panelen plaatsen of wilt u de ruimte volledig winddicht maken. Bij Balcony-glas hebben wij voor elke ruimte de juiste glazen overkapping. Kijk op onze website naar de voorbeelden. Wij leveren maatwerk zodat de panelen kunnen schuiven of draaien. Vraag een offerte aan via ons contactformulier of neem contact op met de onze glasspecialisten via de telefoon. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw glazen overkapping. Tot snel.

Contactformulier

3 + 3 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing