Glazen buitenwand

Wilt u een glazen buitenwand voor uw tuin gaan plaatsen?

Heeft u een mooie overkapping maar heeft u toch veel last van onder andere geluid? Spelen de buurkinderen veel buiten en zit u daardoor niet prettig buiten? Straks komt de bal weer over de schutting en vreest u dat de vaas met bloemen omver valt? Of waait het nogal hard en kunt u daarom niet meer lekker buiten genieten van uw kopje koffie of thee? Uw favoriete plekje in de tuin is daarom even geen optie meer om lekker even uit te rusten. Genoeg redenen om dan een glazen buitenwand te gaan plaatsen. U wilt toch graag zien wat er zoal in de tuin gebeurd en daarom het zicht behouden. Turen naar de vogeltjes die zich wassen of naar de hond die aan het spelen is. Door het plaatsen van een glazen buitenwand kunt u langer genieten van uw verblijf in de tuin. Ook wanneer de zon ondergaat kunt u nog lang genieten van uw mooie overkapping en zit u heerlijk beschermd tegen de elementen van de natuur en natuurlijk geluidoverlast. Op een balkon worden deze glazen buitenwanden veel gebruikt, maar ook voor uw tuin is het plaatsen van een glazen buitenwand een perfecte oplossing. Balcony Glass realiseert al jaren deze mooie terrasbeglazing in verschillende uitvoeringen. Het creëren van extra leefruimte is hiermee gegarandeerd. Het buitenleven is niet alleen heel prettig, maar ook heilzaam voor een goede gezondheid.

Een glazen buitenwand op maat

Een goed werkend terrasbeglazing systeem biedt u tal van voordelen. Zo staat een glazen buitenwand van Balcony Glas voor de volgende kenmerken:

  • Het biedt bescherming tegen wind, stof, regen én geluid;
  • Eenvoudig te openen én te sluiten;
  • Realiseerbaar voor een scherpe prijs.

Het systeem wordt opgeleverd met slimme geleiders. Resultaat: in een handomdraai worden de glazen panelen in elkaar of uit elkaar geschoven. Gevolg: u geniet van het buitenleven onder alle weersomstandigheden. Bovendien maken wij gebruik van hardglas. Hierdoor is uw uitzicht naar buiten toe altijd vrij. Kortom, een glazen schuifwand op maat is een verrijking bij u thuis.

Úw specialist in glazen buitenwanden

Hedendaags hebben wij al bij vele huishoudens een prachtige terrasbeglazing geplaatst. Een klein overzicht van gerealiseerde projecten vindt u in onze portfolio onderaan de pagina. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Balcony Glas is dé specialist in balkon-, balustrade- én terrasbeglazing. Voor al uw glaswerken staan onze medewerkers paraat.

Kies direct voor terrasbeglazing

Een glazen buitenwand voegt iets aan uw tuin. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Heeft u specifieke wensen ten aanzien van het glaswerk? Geen probleem. Wij gaan graag het gesprek met u aan en realiseren terrasbeglazing op maat.

Contactformulier

5 + 0 = ?

Afsluitbaar

Terrasbeglazing

Schuif-draai

Terrasbeglazing

Maatwerk

Terrasbeglazing Helenaveen
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Ook een goede offerte is maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio terrasbeglazing