Glazen buitenwand

Wilt u terrasbeglazing in uw tuin laten plaatsen? Kies dan voor glazen buitenwanden van Balcony Glas. Vraag direct een offerte aan, zodat wij uw omgeving komen inventariseren. Op basis hiervan verstrekken wij u een passende prijsindicatie, waarbij uiteraard rekening met uw wensen wordt gehouden. Vragen stelt u via het contactformulier of door ons een belletje te geven op het volgende telefoonnummer: 0486-460866. Balcony Glas: voor een prachtige glazen buitenwand.

Een glazen buitenwand op maat

Een goed werkend terrasbeglazing systeem biedt u tal van voordelen. Zo staat een glazen buitenwand van Balcony Glas voor de volgende kenmerken:

  • Het biedt bescherming tegen wind, stof, regen én geluid;
  • Eenvoudig te openen én te sluiten;
  • Realiseerbaar voor een scherpe prijs.

Het systeem wordt opgeleverd met slimme geleiders. Resultaat: in een handomdraai worden de glazen panelen in elkaar of uit elkaar geschoven. Gevolg: u geniet van het buitenleven onder alle weersomstandigheden. Bovendien maken wij gebruik van hardglas. Hierdoor is uw uitzicht naar buiten toe altijd vrij. Kortom, een glazen schuifwand op maat is een verrijking bij u thuis.

Úw specialist in glazen buitenwanden

Hedendaags hebben wij al bij vele huishoudens een prachtige terrasbeglazing geplaatst. Een klein overzicht van gerealiseerde projecten vindt u in onze portfolio onderaan de pagina. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Balcony Glas is dé specialist in balkon-, balustrade- én terrasbeglazing. Voor al uw glaswerken staan onze medewerkers paraat.

Kies direct voor terrasbeglazing

Een glazen buitenwand voegt iets aan uw tuin. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Heeft u specifieke wensen ten aanzien van het glaswerk? Geen probleem. Wij gaan graag het gesprek met u aan en realiseren terrasbeglazing op maat.

Contactformulier

0 + 5 = ?

Afsluitbaar

Terrasbeglazing

Schuif-draai

Terrasbeglazing

Maatwerk

Terrasbeglazing Helenaveen

Wij nemen snel contact met u op.

Ook een goede offerte is maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio terrasbeglazing