Glazen balustrade

Een glazen balustrade? In eerste instantie klinkt dit niet erg veilig. Echter is een glazen balustrade zeer sterk en misschien wel sterker dan hout of metaal. Balcony Glas vertelt u graag dat een balustrade van glas vele voordelen heeft. Wanneer u kiest voor een balustrade met glas, kiest u voor veiligheid en kiest u ervoor om van uw uitzicht te kunnen blijven genieten. Wie wilt dat nou niet? Glaswerk is maatwerk. Balcony Glas maakt graag met u een afspraak om langs te komen, meet het werk op en doet u vervolgens een passend voorstel. Wij realiseren alle werkzaamheden op het gebied van balkon-, balustrade- en terrasbeglazing. Balcony Glas staat voor het leveren van glaswerk op maat. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Uw uitzicht behouden

De beste eigenschap van glas is dat het doorzichtig is. Hierdoor behoudt het gebouw altijd zijn karakteristieke uitstraling, zonder dat de veiligheid in het geding komt. Niet alleen het gebouw krijgt een andere uitstraling, ook op een balkon kan het een hele prettige sfeer geven en behoudt u altijd uw uitzicht. Anders is het vaak niet mogelijk om, indien u zit, over het balkon heen te kijken. Hierdoor verliest u dan veel van het uitzicht en dat zou uiteraard zonde zijn. Met een glazen balustrades is veiligheid geen probleem en u behoudt uw verre uitzicht!

Sterker dan hout of metaal

Een groot misverstand met glas is dat er vanuit wordt gegaan dat glas niet erg sterk is. Al helemaal niet voor een balustrade. Men denkt vaak dat hout en metaal beter is voor een balustrade. Dat hout en metaal sterker zijn dan glas klopt niet. Gelukkig heeft de techniek niet stil gestaan, hierdoor zijn er soorten glas ontwikkeld die u veel veiligheid geeft en daarom ook niet snel breekt. Bovendien kunt u er vanuit gaan dat de balustrades aan bepaalde veiligheidseisen moeten voldoen. Als het niet veilig zou zijn, zouden ze ook niet verkocht mogen worden. Wanneer u uw veiligheid hoog in het vaandel heeft staan en van de luxe van een glazen balustrade wilt genieten, kunt u nu ook zeker opgelucht ademhalen!

Vrijblijvend contact

Balcony glas staat voor glaswerk op maat. Wij zorgen ervoor dat u alleen maar hoeft te genieten van uw uitzicht en de glazen balustrade. Heeft u interesse in een glazen balustrade? Wilt u meer weten over een glazen balustrade of heeft u vragen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Mail naar info@balcony-glas.nl of bel snel naar 0486-460856. Wij staan graag voor u klaar en kijken graag met u mee voor een glazen balustrade.

Contactformulier

0 + 3 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing