Glazen balkonschermen

Wanneer er een extra ruimte is gecreëerd door Balcony Glas door het plaatsen van glazen balkonschermen, zijn de gebruiksmogelijkheden voor uw balkon ook meteen verder uitgebreid. Naast uw extra ruimte voor het ontvangen van uw bezoek kunt u nu ook gaan tuinieren. Het maken van een weelderige tuinkamer behoort dan ook tot de mogelijkheden. Mist u het tuinieren of wilt u graag weer aan de slag met deze bezigheid? Zelfs met een kleine ruimte zoals een balkon kunt u uw hobby weer oppakken of beginnen met het zaaien en telen van groenten en fruit. Dankzij de warmte die uw balkon nu genereert zult u versteld staan van het groeiproces van sommige fruit- en groentesoorten.

Wanneer u verticaal gaat tuinieren creëert u nog meer ruimte! Gaat u voor de geurige bloemen wand of kiest u voor zoete aardbeien? Ook is het heerlijk om kruiden te planten die, naast dat ze lekker ruiken, ook in de keuken gebruikt kunnen worden. Of wilt u graag wat experimenteren met een laagstam fruitboompje zoals citroen of sinaasappel? Bloembollen in potten zullen weelderig groeien op uw balkon en u hoeft enkel één van de schermen te openen wanneer het te warm wordt. Uw tijd doorbrengen in een ruimte met groen en geur zal uw welzijn verhogen. Tot rust komen in uw eigen tuinkamer zal uw gemoedstoestand optimaliseren. De keuze is aan u. Laat u adviseren door Balcony Glas voor het beste resultaat!

Balkonbeglazing: veilig, praktisch én energiebesparend

Met balkonbeglazing zit u heerlijk afgeschermd van weersinvloeden tijdens elk seizoen. Bij het plaatsen van beglazingssystemen staat het gemak voorop. Dit betekent dat u eenvoudig het balkonglas kunt bedienen en snel de balkonschermen in elkaar heeft geschoven. Bij het plaatsen van glazen balkonschermen door Balcony Glas kunt u rekenen op:

  • Maatwerk voor elk balkon;
  • Extra veiligheid, energiebesparing én geluidsisolatie;
  • Beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Plaatsen van terras- en balkonbeglazing

Wij denken gericht met u mee om voor uw situatie dé beste oplossing te presenteren. Hiervoor komen wij graag bij u langs om alles te kunnen opmeten. Balcony Glas levert hierbij de terras- en balkonbeglazing in diverse vormen en maten. Wél staat bij elke oplossing de volgende kernwaarden centraal: eenvoud, duurzaamheid én kwaliteit.

Laat direct uw glazen vouw- en schuifwand plaatsen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het plaatsen van glazen balkonschermen. Dit kunt u door contact met ons op te nemen. Heeft u een vraag voor één van onze specialisten? Als partner in balkon-, balustrade- en terrasbeglazing beantwoorden wij uw vragen graag. In de portfolio hieronder kunt u alvast terecht voor het verkrijgen van impressie.

Zoals u ziet vermelden wij geen prijzen op onze website. Wij kunnen pas een gerichte prijs geven op het moment dat wij het werk hebben ingemeten. Glaswerk is maatwerk. Balcony Glas komt daarom graag bij u langs om u een passend voorstel te doen!

Contactformulier

4 + 4 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing