Glazen balkonschermen

Bent u van plan om uw balkon af te schermen met glazen balkonschermen? Balcony Glas helpt u graag! Wij kunnen uw balkon voorzien van glazen schermen die bestaan uit losse panelen. De panelen vormen naast elkaar één geheel omdat ze geen staande profielen hebben. Door middel van een slim railsysteem kunnen de panelen verschoven worden. Zo kunt u het glazen balkonscherm geheel of gedeeltelijk openen, zonder dat u ruimte verliest!

Maak met de glazen balkonschermen een tuinkamer

Wanneer er een extra ruimte is gecreëerd door Balcony Glas door het plaatsen van glazen balkonschermen, zijn de gebruiksmogelijkheden voor uw balkon ook meteen verder uitgebreid. Naast uw extra ruimte voor het ontvangen van uw bezoek kunt u nu ook gaan tuinieren. Het maken van een weelderige tuinkamer behoort dan ook tot de mogelijkheden. Mist u het tuinieren of wilt u graag weer aan de slag met deze bezigheid? Zelfs met een kleine ruimte zoals een balkon kunt u uw hobby weer oppakken of beginnen met het zaaien en telen van groenten en fruit. Dankzij de warmte die uw balkon nu genereert zult u versteld staan van het groeiproces van sommige fruit- en groentesoorten.

Glazen balkonschermen: veilig, praktisch én energiebesparend

Met balkonbeglazing zit u heerlijk afgeschermd van weersinvloeden tijdens elk seizoen. Bij het plaatsen van beglazingssystemen staat het gemak voorop. Dit betekent dat u eenvoudig het balkonglas kunt bedienen en snel de balkonschermen in elkaar heeft geschoven. Bij het plaatsen van glazen balkonschermen door Balcony Glas kunt u rekenen op:

  • Maatwerk voor elk balkon;
  • Extra veiligheid, energiebesparing én geluidsisolatie;
  • Beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Plaatsen van terras- en balkonbeglazing

Wij denken gericht met u mee om voor uw situatie dé beste oplossing te presenteren. Hiervoor komen wij graag bij u langs om alles te kunnen opmeten. Balcony Glas levert hierbij de terras- en balkonbeglazing in diverse vormen en maten. Wél staan bij elke oplossing altijd onze kernwaarden centraal: eenvoud, duurzaamheid én natuurlijk kwaliteit.

Laat direct uw glazen balkonschermen plaatsen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het plaatsen van glazen balkonschermen. Dit kunt u door contact met ons op te nemen. We maken dan een afspraak om de situatie bij u thuis op te meten. Heeft u een vraag voor één van onze specialisten? Als partner in balkon-, balustrade- en terrasbeglazing beantwoorden wij uw vragen graag. In de portfolio hieronder kunt u alvast enkele voorbeelden bekijken van reeds gerealiseerde projecten.

U zult wellicht al gezien hebben dat wij op onze website geen prijzen vermelden. Dat komt doordat wij pas een gerichte prijs kunnen geven nadat wij het werk hebben ingemeten. Glaswerk is namelijk maatwerk. Balcony Glas komt daarom graag bij u langs om u een passend voorstel te doen!

Contactformulier

4 + 0 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing