Glaswand overkapping

Wilt u graag het hele jaar genieten van uw balkon? Lekker uit de wind zitten en toch de warmte van de zon voelen op uw balkon? Dan is een glaswand overkapping van Balcony-glas het antwoord voor deze wensen. Het is natuurlijk heel prettig als u uw balkon ook bij een regen- of sneeuwbui kunt gebruiken om hiermee uw leefruimte vergroten.

Voordelen van een glaswand overkapping

  • Geen beperking van het lichtinval
  • U kunt uw kuipplanten langer laten bloeien en overwinteren
  • Het biedt bescherming tegen wind, stof, regen en geluid
  • Langer genieten van het buitenleven

Natuurlijk kunt u een glaswand overkapping ook toepassen op uw terras. Veel strandtenten maken hier veelvuldig gebruik van voor onder andere privacy en toch een lekker kleurtje krijgen in het zonnetje.

Wilt u graag een opvouwbare glaswand overkapping?

Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Dankzij een slimme geleiderail schuiven de panelen tegen elkaar en kan een voor- of zijkant gemakkelijk worden geopend. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hardglas. Kijk op onze website naar de voorbeelden. Of u nu een volledig op maat gemaakte glaswand overkapping wilt of een scherpe prijs, Balcony-glas heeft voor u de perfecte glaswand voor uw overkapping. Wij leveren maatwerk en werken uitsluitend met vakmensen. Of u nu kiest voor ronde vormen of rechthoekige vormen. Wij realiseren voor u de mooiste glaswand. Uw terras of balkon krijgt hierdoor een moderne uitstraling.

Heeft u al een keuze kunnen maken welke glaswand u wilt voor uw overkapping?

Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of middels de telefoon. Wij denken graag met u mee zodat u straks kunt gaan genieten van uw nieuwe leefruimte. Wanneer u samen met onze specialist een keuze heeft gemaakt komen wij bij u langs om de situatie in te meten. Na de metingen maken wij de juiste offerte op en wachten wij op uw passend voorstel. Samen met u realiseren wij uw balkon of terras met glaswerk op maat. Tot snel!

Contactformulier

7 + 0 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing