Balustrade met glas buiten

Bent u op zoek naar een balustrade van glas voor buiten in de tuin of terras? Wilt u deze zomer graag uit de wind, in de zon vertoeven? Lekker windvrij buiten zitten maar toch nog in de tuin kunnen kijken? Dan is een balustrade van glas de oplossing om uw tuin of terras te beschermen tegen de wind. Denk bijvoorbeeld aan de balustrades die veelvuldig gebruikt worden aan het strand of bij een terras. Wanneer de temperatuur niet erg hoog is ziet men vaak dat het achter een balustrade van glas toch heel aangenaam is om even uit te rusten en te genieten van een drankje.

Een balustrade voor in de tuin of voor het balkon

Zowel in de tuin als op het balkon zijn glazen panelen of een glazen wand een oplossing om snel een windvrije ruimte te creëren. Totaal afgesloten of met een opening, de keuze is aan u. Ook een schuifsysteem is mogelijk. Bekijk ook onze foto’s onderaan de pagina om wat inspiratie op te doen. Wij realiseren uw wensen op gebied van alle glaswerkzaamheden. Onze specialiteit:

Onze expertise is uw woon- en leefgenot. Glaswerk is maatwerk!

Waarom glazen panelen of wanden zo populair zijn

Een stenen muur zorgt natuurlijk ook voor een windvrije ruimte, maar daarmee kun je niet de tuin inkijken of spelende kinderen goed in de gaten houden. Een balustrade van glas buiten creëert een ruimtelijk effect zonder dat u last heeft van de weersomstandigheden zoals bijvoorbeeld de wind, wanneer u lekker buiten wilt zitten. Vooral hoekhuizen en vrijstaande woningen kunnen een winderige tuin hebben en daardoor wordt het genieten op het terras een stuk minder aangenaam. Met het plaatsen van een aantal panelen of een glazen wand kunt u dit probleem snel verhelpen.

Een offerte aanvragen

Wilt u een indicatie over de kosten van een balustrade voor buiten? Via onze contact pagina kunt u snel uw gegevens invoeren en de maten doorgeven. Wij zullen u dan een offerte sturen die u heeft aangegeven op de aanvraag. Natuurlijk komen wij zelf ook nog bij u langs om de uiteindelijke meting te verrichten en de mogelijkheden met u door te spreken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Stuur dan een mailtje naar: info@balcony-glas.nl. U kunt ons ook bellen via telefoonnummer: 0486-460865. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze!


Contactformulier

3 + 4 = ?


Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk

Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.


Portfolio balkonbeglazing

Contactformulier

2 + 1 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing