Balustrade glas voor binnen

Bent u op zoek naar veilig balustrade glas voor binnen? Wilt u een mooie scheidingswand van glas voor binnen? Of een moderne glazen balustrade voor bij de trap of overloop? Deze mooie en duurzame oplossing zorgt voor een modern en ruimtelijk effect in uw woning. Kiest u voor doorzichtig of juist mat glas? Dit speciale glas dat wordt gebruikt voor balustrades voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en wordt ook wel “doorvalveilig glas” genoemd. Het glas zou wel kunnen scheuren bij een botsing maar niet uit elkaar vallen.

Voordelen van balustrade glas voor binnen

  • Het grootste voordeel is natuurlijk het daglicht dat volop kan binnenvallen. Hierdoor blijft de woning licht en ruimtelijk;
  • Geen donkere hoeken in de woning en het glas geeft de woning een moderne uitstraling;
  • Het glas is gemakkelijk te reinigen;
  • Goed uitzicht over de ruimtes.

Een balustrade van glas wordt tevens vaak gebruikt in publieke gebouwen. De veiligheid in het gebouw is daarvoor een belangrijke reden, al is het esthetisch natuurlijk ook een mooi gezicht.

Glaswerk is maatwerk

Onze medewerkers maken een afspraak met u om alles zorgvuldig op te meten. Wij kunnen u dan een passend voorstel doen waarin al uw wensen zijn meegenomen. Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het glaswerk en experts in het afschermen van een balkon of glaswanden plaatsen op een terras. Ook voor buiten zijn er mooie oplossingen te bedenken met glazen wanden of panelen. Bekijk hiervoor onze pagina: balkonbeglazing. Het gebruik van glazen wanden is voor buiten ideaal om heerlijk windvrij in de zon te zitten. Hiervoor kunt u kijken op deze pagina: terrasbeglazing.

Kosten en contact

Voor een balustrade van glas voor binnen zijn de kosten in verhouding met een stenen muur niet veel hoger of lager. Het is zeker een overweging waard om deze kosten te vergelijken. Ook een goede offerte is maatwerk! Daarom komen wij graag bij u langs om een juiste meting uit te voeren en desbetreffende wensen mee te berekenen. Via onze contactpagina kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Vul de gegevens in en wij zullen u dan zo spoedig mogelijk berichten over de kosten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Mail ons dan via e mailadres: info@balcony-glas.nl of bel ons op telefoonnummer 0486-460856. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze!


Contactformulier

0 + 4 = ?


Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk

Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.


Portfolio balkonbeglazing

Contactformulier

1 + 0 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing