Balkonglas kopen

Wilt u graag balkonglas kopen voor uw balkon, terras of balustrade? Wilt u van uw balkon een extra ruimte creëren door het balkon te voorzien van balkonglas? U bent verhuisd naar een appartement en u wilt uw balkon graag geluiddicht maken? Of heeft u veel last van de wind die voor veel ongemak zorgt terwijl u lekker buiten wilt zitten? Het dichtmaken van het balkon door middel van glazen panelen kan voor u veel voordeel opleveren. U kunt de temperatuur in uw woning verhogen door het plaatsen van balkonglas.

Waar moet u op letten bij het kopen van balkonglas?

Balkonglas bestaat voornamelijk uit panelen die u kunt openen door het verschuiven van de panelen. Hierdoor kunt u tijdens warme dagen de glazen wand volledig openen. Dankzij het revolutionaire balkonbeglazing systeem opent u binnen een handomdraai de glazen panelen en kunt u genieten van een zomers briesje. Zorg daarom voor een systeem dat u kunt openen en sluiten wanneer u wilt. Of kiest u liever voor vaste glaswanden?

Wat zijn de voordelen van het plaatsen van balkonglas op uw balkon?

Een van de voordelen van het plaatsen van balkonglas op uw balkon of balustrade is dat u snel een extra ruimte creëert die u tijdens alle seizoenen kunt gebruiken. Heerlijk buiten zitten tijdens een regenbui of wanneer het harder waait. Welke voordelen zijn voor u belangrijk?

  • Een stijlvol terras of balustrade;
  • De praktische bediening;
  • Extra ruimte creëren;
  • Bescherming tegen de invloeden van weersomstandigheden;
  • Een betaalbare oplossing voor uw buitenruimte;
  • Energiebesparing.

Zomaar een greep uit de voordelen die voor uw appartement van toepassing kunnen zijn.

Is balkonglas ook toepasbaar voor een terras?

Jazeker! Ook voor uw terras kunt u bij Balcony Glas terecht. Naast het plaatsen van balkonglas of een balkon glaswand voor een balkon of balustrade, kunt u ook uw terras in de tuin beschermen tegen de invloeden van het weer! Dit balkon ziet u vaak terug aan de kust. Lekker van de zon genieten en uit de wind zitten is voor veel mensen een traktatie. U kunt langer buiten genieten van een glas wijn of een kopje thee. Vaak bouwt men eerst een open concept. Velen laten hun terras daarna ombouwen tot een ruimte die afgesloten kan worden. Ook kunt u de ruimte gebruiken als kas. Heerlijk eigen groenten en kruiden kweken die u later in de keuken kunt gebruiken. Of wilt u graag wat exotisch fruit laten groeien? De mogelijkheden van een dicht terras met behulp van balkonglas worden hierdoor vergroot.

Wat zijn de kosten van balkonglas?

De kosten voor de aanschaf van balkonglas is afhankelijk van de grootte van uw terras, balustrade of balkon. Kiest u voor een vaste glaswand of voor panelen? Wilt u de ruimte in zijn geheel windvrij maken of wilt u graag de ruimte boven u open houden? De kosten kunt u opvragen via een offerte aanvraag. Via de website van Balcony Glas kunt u uw gegevens invoeren en ontvangt u binnen korte tijd uw offerte. De medewerkers van Balcony Glas komen graag bij u langs om de het werk op te meten en u een voorstel te doen wat passend is voor uw budget. Glaswerk = maatwerk! Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor extra informatie. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze! Of stel uw vraag via: info@balcony-glas.nl. U ontvangt binnen korte tijd een antwoord van ons. Tot snel!

Contactformulier

4 + 4 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing