Balkonglas balustrade

Wilt u uw balustrade voorzien van balkonglas?

Heeft u een balustrade die u wilt afschermen door middel van balkonglas? Steeds vaker kiezen huiseigenaren met een balustrade voor een stijlvolle balkonbeglazing. Heerlijk vertoeven in een windvrije ruimte die voorheen niet werd gebruikt. Een balustrade staat vaak op een plaats waar u doorheen loopt en bestaat meestal uit een handlijst met balusters eronder. Veel appartementen zijn voorzien van een balustrade en huiseigenaren vinden het prettig om deze te voorzien van balkonglas. Een balustrade is vaak hoger dan een normaal balkon en is specifiek gebouwd voor de veiligheid van de bewoners en de bezoekers. Wanneer wij een balustrade voorzien van balkonglas, dan gebruiken we altijd gelaagd veiligheidsglas.

Voordelen van balkonglas voor uw balustrade

Er zijn vele voordelen te noemen om de balustrade van uw woning te voorzien van balkonglas. Een van de belangrijkste voordelen van balkonbeglazing is wel het vergroten van uw woon- en leefgedeelte. We zetten er nog even een paar op een rijtje:

  • Beschermt tegen de weersinvloeden zoals hevige wind of regenbuien;
  • U geniet meer en langer van de seizoenen;
  • Straatgeluiden worden ook geweerd: het glas heeft een geluiddempend effect.

Door uw balustrade af te schermen met balkonglas, ontstaat er eigenlijk een soort serre. wanneer u graag tuiniert, kunt u deze afgeschermde ruimte gebruiken voor het stekken en kweken van allerlei planten en uw eigen kruidentuintje realiseren. De planten zijn altijd beschermd tegen regen en wind, en u kunt uw serre zo gebruiken als kas!

Welk systeem kiest u voor uw balustrade?

Kiest u voor vaste panelen of wilt u juist verschuifbare panelen? Geheel afhankelijk van uw wensen kunnen wij uw balustrade voorzien van een glazen wand die voldoet aan uw eisen. Wij leveren maatwerk zodat uw ruimte optimaal gebruikt kan gaan worden. Gebruik hem als extra verblijfsruimte of voor hobby’s zoals tuinieren of puzzelen. Bekijk ons portfolio zodat u alvast een impressie krijgt van onze realisaties. Uw woongenot zal vergroten wanneer u dagelijks gebruik gaat maken van deze extra ruimte. Dit geldt natuurlijk ook voor terrasbeglazing of balkonbeglazing. Met onze jarenlange ervaring plaatsen wij balkonglas geheel op maat, ook als het balkon of balustrade afwijkende vormen heeft.

Een offerte aanvragen voor balkonglas voor de balustrade

Bent u benieuwd naar de kosten voor het maken van deze extra leefruimte? Via onze contactpagina kunt u snel een offerte aanvragen. U kunt hier uw gegevens invoeren en wij nemen dan snel contact met u op. Wilt u liever wat meer informatie ontvangen? Bel ons dan via telefoonnummer: 0486-460856. Natuurlijk kunt u ons ook mailen via e-mailadres: info@balcony-glas.nl. Wij helpen u graag!


Contactformulier

1 + 7 = ?


Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.

Stijlvol

balkon glas Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.

Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.


Portfolio balkonbeglazing

Contactformulier

1 + 3 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.

Stijlvol

balkon glas Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk Glazen windscherm van glaspanelen met een draai-schuifsysteem.
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing