Balkonglas balustrade

Wilt u uw balustrade voorzien van balkonglas?

Heeft u een balustrade die u wilt afschermen door middel van balkonglas? Steeds vaker kiezen huiseigenaren met een balustrade voor een stijlvolle balkonbeglazing. Heerlijk vertoeven in een windvrije ruimte die voorheen niet werd gebruikt. Een balustrade staat vaak een plaats waar u doorheen loopt en bestaat meestal uit een handlijst met balusters eronder. Veel appartementen zijn voorzien van een balustrade en huiseigenaren vinden het prettig om deze te voorzien van balkonglas. Een balustrade is vaak hoger dan een normaal balkon en is specifiek gebouwd voor de veiligheid van de bewoners en de bezoekers. Wanneer men een balustrade gaat voorzien van balkonglas, dan wordt er vaak gebruikgemaakt van gelaagd veiligheidsglas.

Voordelen van balkonglas voor uw balustrade

Er zijn vele voordelen te noemen om de balustrade van uw woning te voorzien van balkonglas. Een van de belangrijkste voordelen van balkonbeglazing is wel het vergroten van uw woon- en leefgedeelte. We zetten er nog even een paar op een rijtje:

  • Beschermt tegen de weersinvloeden zoals, hevige wind of regen buien;
  • Meer en langer genieten van de seizoenen;
  • Geluiddempend effect.

Ook kunt u, wanneer u graag tuiniert, deze afgeschermde ruimte gebruiken voor het stekken van allerlei planten en uw eigen kruidentuintje realiseren. Vanuit de keuken knipt u naar hartenlust uw eigen geteelde kruiden. Kiest u voor kleine planten zoals pepers of gaat u kiezen voor fruit zoals aardbeien? Door uw balkon windvrij te maken met balkonglas voor uw balustrade, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Welk systeem kiest u voor uw balustrade?

Kiest u voor vaste panelen of wilt u juist verschuifbare panelen? Geheel afhankelijk van uw wensen kunnen wij uw balustrade voorzien van een glazen wand die voldoet aan uw eisen. Wij leveren maatwerk zodat uw ruimte optimaal gebruikt kan gaan worden. Gebruik hem als extra loungeruimte of voor hobby’s zoals tuinieren of puzzelen. Bekijk ons portfolio zodat u alvast een impressie krijgt van onze realisaties. Uw woongenot zal vergroten wanneer u dagelijks gebruik gaat maken van deze extra ruimte. Dit geldt natuurlijk ook voor terrasbeglazing of balkonbeglazing. Met onze jarenlange ervaring plaatsen wij balkonglas geheel op maat, ook als het balkon of balustrade afwijkende vormen heeft.

Een offerte aanvragen voor balkonglas voor de balustrade

Bent u benieuwd naar de kosten voor het maken van deze extra leefruimte? Via onze contactpagina kunt u snel een offerte aanvragen. U kunt hier uw gegevens invoeren en wij nemen dan snel contact met u op. Wilt u liever wat meer informatie ontvangen? Bel ons dan via telefoonnummer: 0486-460856. Natuurlijk kunt u ons ook mailen via e-mailadres: info@balcony-glas.nl. Wij helpen u graag!


Contactformulier

0 + 8 = ?


Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk

Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.


Portfolio balkonbeglazing

Contactformulier

1 + 7 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing