Balkonbeglazing schuifsysteem

Wilt u graag balkonbeglazing met een schuifsysteem? Veel huis- en appartementseigenaren kiezen tegenwoordig voor balkonbeglazing. Ze willen graag de optimale ruimte benutten en daarom het balkon voorzien van balkonbeglazing met een schuifsysteem. Het balkon wordt een aangename stek om te verblijven tijdens alle seizoenen en niet alleen in de zomermaanden. Lekker een kopje thee drinken tijdens een zware regenbui terwijl u heerlijk beschut zit op uw balkon. Aan het einde van een mooie lentedag een glas wijn drinken met bezoek behoort nu ook tot de mogelijkheden. Maar de extra leefruimte die u hiermee wint is niet het enige voordeel.

Voordelen van balkonbeglazing met schuifsysteem

Naast de extra leefruimte die ontstaat, zijn er meer voordelen op te noemen van zo’n handig schuifsysteem. We zetten er een paar op een rijtje:

  • Gemakkelijk te openen tijdens warme dagen;
  • Besparen op de energiekosten / weinig warmteverlies;
  • Lekker “buiten” vertoeven tijdens een sneeuw- of regenbui en in elk seizoen;
  • Geluidsisolerende werking;
  • Snel te verwarmen;
  • revolutionair balkonbeglazing systeem.

Welk schuifsysteem kiest u voor balkonbeglazing?

Stelt u zich voor: U bent heerlijk aan het genieten van de eerste zonnestralen en al snel voelt u de temperatuur oplopen. In een handomdraai kunt u een paneel openen of de gehele wand openschuiven en zorgen voor wat ventilatie. Dankzij het gemakkelijke systeem, voorzien van gehard veiligheidsglas, kan door een systeem met dubbele kogellagers en kunststof wieltjes, het paneel eenvoudig en licht bediend worden. De panelen schuiven over elkaar en nemen hierdoor weinig tot geen ruimte in beslag.

Balkonbeglazing met schuifsysteem op maat

Welke vorm uw balkon ook heeft, wij leveren maatwerk met vakmanschap! Het systeem is hierdoor bijna niet zichtbaar en de glazen wand wordt geplaatst zonder staande profielen. Hierdoor is het uitzicht geheel vrij en onaangetast. Deze toepassing werkt natuurlijk ook voor terrasbeglazing. Welke formaat glazen paneel u ook wenst, wij ontwerpen en plaatsen de glazen panelen zoals u dit wilt. Wij zullen u hierbij adviseren en uw wensen uitvoeren. Bekijk onze realisaties in het portfolio op de onderaan de pagina van balkonbeglazing.

Wat zijn de kosten van balkonbeglazing met een schuifsysteem?

De kosten zijn mede afhankelijk van de grootte van het balkon. Wilt u het balkon geheel afsluiten met glas of gedeeltelijk? Vraag voor een indicatie van de kosten via onze contactpagina een offerte aan. Hierin kunt u de maten van het balkon en uw eventuele wensen kenbaar maken. Wij zullen u dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toesturen. Wij komen altijd nog langs voor een definitieve meting en passend advies. Ons voorstel zal geheel zijn afgestemd op de omstandigheden en uw wensen.

Contact met onze medewerker

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 0486-460856 of mail ons: info@balcony-glas.nl. Wij helpen u graag met het maken van de juiste beslissing.


Contactformulier

1 + 0 = ?


Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk

Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.


Portfolio balkonbeglazing

Contactformulier

7 + 0 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing