Balkonglas

Overweegt u om balkonglas te laten plaatsen? Glazen wanden zorgen ervoor dat uw terras, balkon of veranda meer leefruimte toevoegt aan uw woning. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Balcony Glas voor de mogelijkheden. Wij komen vervolgens bij u langs om de situatie op te meten. Glaswerk is maatwerk. Na het meetwerk ontvangt u daarom een oplossing die volledig past bij uw omgeving.

Balkonglas: glazen balkonschermen als schuifwand

Door het plaatsen van balkonbeglazing creëert u een buitenkamer die tijdens elk seizoen gebruiken kunt. Het balkonglas biedt bescherming tegen kou, wind en regen. De opvouwbare schuifwanden zijn bovendien eenvoudig te bedienen. In een handomdraai creëert u namelijk een glazen beschermingswand óf juist een open balkon of terras.

De voordelen van een balkon met glas

Wij vervaardigen het balkonglas altijd op maat. Wat voor balkon u ook heeft, Balcony Glas maakt er een praktische en mooie oplossing voor. Het laten plaatsen van balkonbeglazing is een stijlvolle oplossing voor veel praktische problemen. De glazen balkonschermen zorgen voor:

  • Veiligheid;
  • Meer leefruimte;
  • Energiebesparing;
  • Geluidsisolatie.

Bovendien blijft het uitzicht dat u heeft, behouden. Als glasspecialist met jarenlange ervaring zorgen wij voor betaalbare oplossingen. Geniet daarom het hele jaar door van balkonbeglazing op maat voor dé beste prijs/kwaliteitsverhouding!

Balkonglas voor planten

Ook in de lente en in het najaar kunt u achter uw balkonglas genieten van de warmte die de zon produceert. Het is dan eigenlijk een soort serre. Vaak wordt deze extra ruimte ook gebruikt voor het kweken van kruiden en exotische planten. De opgevangen warmte zorgt voor een kaseffect waardoor u uw stekjes snel kunt laten groeien. Als de ruimte te warm wordt opent u gemakkelijk één of meerdere panelen. Heerlijk uw eigen kruidentuintje aanleggen of groenten kweken is dankzij de opgeslagen warmte heel gemakkelijk. Of wilt u graag een extra warme ruimte creëren voor uw hobby’s? Of een ruimte voor uw huisdieren? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden door het plaatsen van een glazen wand of panelen. Neem een kijkje in het portfolio voor een impressie van onze projecten. Voor particulier of bedrijven.

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van balkonglas?

Glas is niet alleen praktisch en mooi; het materiaal is meestal goedkoper dan andere bouwmaterialen, zoals bakstenen of hout. Balcony Glas verzorgt daarom een duurzame en voordelige oplossing op maat. Vraag via de website een offerte aan of bel met een van onze specialisten. Natuurlijk kunt u ons ook bereiken via info@balcony-glas.nl of via het contactformulier.

Glaswerk voor balustrade- en terrasbeglazing

Naat balkonglas kunt u ook uitstekend bij ons terecht voor balustrade- en terrasbeglazing. Door een duurzame investering kunt u het hele jaar door genieten van uw buitenruimte. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken, één en ander op te meten en een passende offerte op te maken.  Glaswerk is vakwerk. Laat u daarom helpen door dé specialist op het gebied van balustrade-, balkon- én terrasbeglazing!

De vele mogelijkheden van balkonglas

Ontdek de ongekende mogelijkheden van glazen balkonschermen door een offerte aan te vragen. Heeft u een andere vraag of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Hieronder vindt u een overzicht van eerdere realisaties. Ideaal om alvast een kleine impressie te verkrijgen omtrent de mogelijkheden van balkonglas.

Contactformulier

2 + 0 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing