Balkon glas

Overweegt u om balkon glas te laten plaatsen? Glazen wanden geven uw terras, balkon of veranda meer leefruimte. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Balcony Glas voor de mogelijkheden. Wij komen vervolgens bij u langs om de situatie op te meten. Glaswerk is maatwerk. Na het meetwerk ontvangt u daarom een oplossing die volledig past bij uw omgeving.

Balkonbeglazing: glazen balkonschermen als schuifwand

Door het plaatsen van balkonbeglazing creëert u een buitenkamer die u afschermt tijdens elk seizoen en zodoende bescherming biedt tegen kou, wind en regen. De opvouwbare schuifwanden zijn eenvoudig te bedienen. In een handomdraai creëert u namelijk een glazen schuifwand óf juist een opening.

Waarom balkon dichtmaken met glas?

Wij vervaardigen het balkon glas op maat. Het plaatsen van balkonbeglazing is zowel praktisch als stijlvol. De glazen balkonschermen zorgen voor:

  • Veiligheid;
  • Energiebesparing;
  • Geluidsisolatie.

Door onze jarenlange ervaring als glasspecialist maken wij het bovendien voor u betaalbaar. Geniet daarom het hele jaar door van balkonbeglazing op maat voor dé beste prijs/kwaliteitsverhouding!

Glaswerk voor balustrade- en terrasbeglazing

Daarnaast kunt u uitstekend bij ons terecht voor balustrade- en terrasbeglazing. Met een duurzame investering geniet u intens van uw buitenruimte. Evenals bij balkonbeglazing komen wij graag bij u langs voor het maken van een passende offerte. Glaswerk is vakwerk. Laat u daarom helpen door dé specialist op het gebied van balustrade-, balkon- én terrasbeglazing!

Ongekende mogelijkheden van glazen balkon

Ontdek de ongekende mogelijkheden van glazen balkonschermen door een offerte aan te vragen. Heeft u een andere vraag of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Hieronder vindt u een overzicht van eerdere realisaties. Ideaal om alvast een kleine impressie te verkrijgen omtrent de mogelijkheden van balkon glas.

Contactformulier

0 + 1 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing