Wilt u graag een terrasscherm van glas plaatsen?

U heeft een ruim terras en u wilt dit gaan beschermen tegen invloeden van het weer? Lekker uit de wind buiten genieten van een kopje koffie of thee. Uw terras is immers een plek waar je bezoek ontvangt. Waar je kan verblijven en naar het gezang van de vogels kunt luisteren. Soms is de ligging van uw woning zodanig hoog dat de wind altijd voor ongemak zorgt. Het plaatsen van een terrasscherm zorgt ervoor dat de wind voor ongeveer 85% wordt tegen gehouden.

Wat zijn de voordelen van het plaatsen van een terrasscherm van glas.

Door een terrasscherm te plaatsen voorkomt u dat u last krijgt van:

  • Wind
  • Regen
  • Stof
  • Geluid

Verkeerslawaai of harde wind hebben hierdoor geen kans. U kunt lekker dineren of genieten van een glas wijn terwijl de drukte van uw omgeving geen invloed heeft op uw beleving. Balcony Glas heeft voor elk terras een passende oplossing. Of uw terras nu ronde of afwijkende vormen heeft, voor elk terras is er een toepassing mogelijk. Ook een groot voordeel van het plaatsen van een terrasscherm van glas is dat dit geen invloed heeft op het lichtinval in uw woning.

Wilt u weten welk terrasscherm van glas voor uw woning geschikt is?

Neem een kijkje op de website. In het portfolio zijn tal van voorbeelden geplaatst van projecten die Balcony Glas heeft gerealiseerd. Van hoge woontorens tot woningen. Alle vormen van glaswanden behoren tot de mogelijkheden. Alles wordt op maat gemaakt. Niet alleen wanden maar ook ramen en deuren kunnen op maat gemaakt worden. Glaswerk op maat is onze expertise. Wilt u een offerte ontvangen? Vul dan ons formulier in. Heeft u vragen of wilt u graag informatie? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag! Tot dan.

Contactformulier

1 + 3 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing