Balkon glas

Terrasglas

Uw terras of balkon omheinen met terrasglas dat u in zijn geheel open en dicht kan maken: dat betekent bijna het hele jaar genieten van uw buitenruimte. Op wat frissere dagen kunt u heerlijk buiten zitten doordat het glas de frisse wind tegenhoudt , terwijl u dat briesje op een warme zomerdag juist lekker door kunt laten. Balcony Glas verzorgt unieke schuifsystemen van terrasbeglazing en kan het glas perfect bij u op maat plaatsen. Zelfs een ronde vorm is mogelijk!

Het terrasglas systeem van Balcony Glas

Het systeem van Balcony Glas bestaat uit een boven- en een onderrail waarin de volglazen panelen via een dubbele kogellagering en kunststof wieltjes hangen. Er zijn geen staande profielen waardoor het glas bijna onzichtbaar is, zelfs in gesloten toestand. De panelen bewegen soepel heen en weer en wanneer u de beglazing opent, kunt u de panelen draaien. Zo nemen ze nauwelijks ruimte in beslag: ze kunnen haaks op de rails aan één kant worden opgesteld! Samenvattend:

  • Schuif-draaisysteem met soepele boven- en onderrail;
  • Volglazen panelen van gehard glas van 8-10 mm dikte;
  • Geen staande profielen;
  • Dubbele kogellagering;
  • Kunststof wieltjes;
  • Licht en eenvoudig te openen en te sluiten;
  • Perfect op maat te maken.

Waarom terrasglas van Balcony Glas gebruiken

Met het Balcony Glas terrasglassysteem geniet u van het vroege voorjaar tot het late najaar van uw overdekte buitenruimte. De glaspanelen zijn in zijn geheel, maar ook gedeeltelijk te openen en te sluiten. Laat het gedeelte waar de wind op staat dicht en open de panelen waar de zon lekker naar binnen schijnt. Heeft u de beglazing gesloten, dan wordt uw uitzicht niet belemmerd door staande kozijnen of profielen. U kijkt compleet vrij naar buiten. En heeft u speciale wensen? Wilt u bijvoorbeeld een deur in de glazen wand laten verwerken? Of heeft u een cirkelvormig terras? Balcony Glas staat voor maatwerk en verwerkt al uw wensen in een passend ontwerp!

Neem contact op voor meer informatie en prijzen

Een glazen terras- of balkonwand van Balcony Glas is praktisch, stijlvol en betaalbaar. Bent u benieuwd naar de tarieven die wij hanteren voor het maken en installeren van uw terrasglas? Neem dan snel contact met ons op, ook als u nog vragen heeft over onze producten en diensten. Wij staan voor u klaar!

Contactformulier

1 + 2 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing