Glazen terrasoverkapping

Wilt u een glazen terrasoverkapping in uw tuin? Voor elke tuin biedt Balcony Glas beglazingssystemen op maat. Wij komen graag bij u langs om de situatie op te meten en uw wensen te inventariseren. Door gericht naar u te luisteren, creëren onze specialisten een behaaglijke ruimte voor elk seizoen. Betaalbaar, opvouwbaar én stijlvol.

Terrasoverkapping van glas: geniet van elk seizoen

Wij bieden stijlvolle beglazingssystemen voor uw omgeving. Met Balcony Glas kiest u voor vakmanschap gecombineerd met een uitstekende service. Door onze jarenlange ervaring in glaswerken plaatsen wij terrasbeglazing die zowel stijlvol als functioneel is. Onze terrasbeglazingssystemen laten u genieten van elk seizoen. Zo wordt u beschermd tegen:

  • Wind;
  • Stof;
  • Regen;
  • Geluid.

Wij maken gebruik van een slimme geleiderail, zodat er eenvoudig een glazen terrasoverkapping wordt gemaakt die u kunt openschuiven aan de voor- of zijkant. Verder zijn de glazen panelen gemaakt van hardglas, zodat uw zicht te allen tijde vrij is.

Balkonbeglazing voor inpandige- en uitkragende balkons

Eveneens kunt u uitstekend bij ons terecht voor balkonbeglazing. Wij plaatsen balkonschermen voor een windvrij balkon. U kunt het zien als een extra buitenkamer bij u thuis. Bij het opleveren van onze oplossingen streven wij naar eenvoud, duurzaamheid en kwaliteit. Dit zult u al merken vanaf het allereerste contactmoment!

Kom langs of vraag uw offerte aan voor uw glazen terrasoverkapping!

Laat uw terrasbeglazing plaatsen door Balcony Glas. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem contact met ons op. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het opmeten van de situatie. Uiteraard kunt u ook op locatie langskomen in onze showroom. U vindt hier een prachtig aanbod aan beglazingssystemen en verkrijgt een goede impressie van de vele mogelijkheden. Balcony Glas: úw specialist in glaswerk!

Contactformulier

1 + 0 = ?

Praktisch

Terrasbeglazing

Stijlvol

Balkonbeglazing Best

Betaalbaar

Terrasbeglazing rosmalen (2)
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Ook een goede offerte is maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio terrasbeglazing