Glazen schuifwand

Wilt u een glazen schuifwand bij u thuis laten plaatsen? Balcony Glas is uw specialist voor glaswerken in de breedste zin van het woord. U kunt onder andere bij ons terecht voor balkonbeglazing, terrasbeglazing en balustradebeglazing. Wij maken gebruik van een revolutionair beglazing systeem voor het plaatsen van glazen schuifwanden. Door de eenvoudige bediening kan iedereen het systeem makkelijk bedienen. In een korte tijd kunt u uw balkon open- of dichtmaken en het hele jaar genieten, ongeacht het weer. Geïnteresseerd? Neem dan contact op.

Wat zijn de voordelen van een glazen schuifwand?

Het plaatsen van een glazen schuifwand op uw balkon of terras kent vele voordelen. Wellicht is de belangrijkste; het vergroten van uw leefruimte. Vooral in de lente- en herfstmaanden kunt u langer genieten van deze extra ruimte. De belangrijkste voordelen zetten we even op een rijtje:

  • Veiligheid: Doordat u het balkon heeft beschermd tegen de invloeden van het weer zoals regen of hagel, blijven u meubels en planten in goede staat. Ook geeft deze schuifwand extra bescherming wanneer er kleine kinderen spelen.
  • Energiebesparend: Omdat u uw balkon of terras heeft voorzien van een glazen wand kunt u de warmte langer vasthouden in deze nieuwe leefruimte. Bovendien: wanneer u het huis verwarmt, blijft de warmte langer in huis.
  • Geluidsisolatie: Wanneer u in een drukke buurt woont of uw appartement ligt aan een drukke weg, is het prettig wanneer u de wand kunt sluiten. Zo kunt u het omgevingsgeluid dempen. Het is prettig wanneer u even in de stilte uw drankje kunt nuttigen of een vertrouwd gesprek kunt voeren.

Wanneer het zomers erg warm is kunt u gemakkelijk de schuifwand openen en genieten van het briesje. Al vele consumenten gingen u voor en zijn dagelijks blij met deze kleine aanpassing. Door het plaatsen van een glazen schuifwand blijft het daglicht in uw woning of terras behouden en kunt u heerlijk naar buiten turen. Onze experts van Balcony Glas komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en de meest passende oplossing met u te bespreken. Uw wensen worden meegenomen en uiteindelijk kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Prijzen van balkon- of terrasbeglazing

Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw situatie op te meten en uw wensen te inventariseren. Vervolgens kunnen wij u een passende offerte opsturen. Wij kunnen vooraf geen uitsluitsel geven over de prijs. Dit komt omdat glaswerk op maat dient te worden vervaardigd.

Neem contact op

Balcony Glas staat voor kwaliteit glaswerk en realiseert alle werkzaamheden op het gebied van balkon-, balustrade- én terrasbeglazing. Wanden, ramen of deuren: al het gevraagde glaswerk is mogelijk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt Balony Glas bereiken via: info@balcony-glas.nl en 0486-460856.

Hieronder vindt u een prachtige portfolio met diverse glazen schuifwanden. Bekijk de vele realisaties of kom langs op onze locatie in Schaijk. U vindt op locatie een prachtige showroom met werkplaats en magazijn. Balcony Glas: praktisch, stijlvol én betaalbaar.

Contactformulier

1 + 3 = ?

Afsluitbaar

Terrasbeglazing

Schuif-draai

Terrasbeglazing

Maatwerk

Terrasbeglazing Helenaveen
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Ook een goede offerte is maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio terrasbeglazing