Glazen schuifwand

Wilt u een glazen schuifwand bij u thuis laten plaatsen? Balcony Glas is uw specialist voor glaswerken in de breedste zin van het woord. U kunt onder andere bij ons terecht voor balkonbeglazing, terrasbeglazing en balustradebeglazing. Wij maken gebruik van een revolutionair beglazing systeem voor het plaatsen van glazen schuifwanden. Door de eenvoudige bediening kan iedereen het systeem makkelijk bedienen. In een korte tijd kunt u uw balkon open- of dichtmaken en het hele jaar genieten, ongeacht het weer. Geïnteresseerd? Neem dan contact op.

Veranda of overkapping

Het laten plaatsen van een glazen schuifwand brengt vele voordelen met zich mee. Zo kunt u denken aan de volgende voordelen:

  • Meer veiligheid;
  • Energiebesparing;
  • Geluidsisolatie.

Door gericht met u als klant mee te denken, wordt er een behaaglijke ruimte voor elk seizoen gecreëerd. Denk aan een veranda of overkapping. Bij al onze oplossingen staat de kwaliteit centraal. Zo kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit glaswanden tegen de scherpste prijzen.

Prijzen van balkon- of terrasbeglazing

Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw situatie op te meten en uw wensen te inventariseren. Vervolgens kunnen wij u een passende offerte opsturen. Wij kunnen vooraf geen uitsluitsel geven over de prijs. Dit komt omdat glaswerk op maat dient te worden vervaardigd.

Neem contact op

Balcony Glas staat voor kwaliteit glaswerk en realiseert alle werkzaamheden op het gebied van balkon-, balustrade- én terrasbeglazing. Wanden, ramen of deuren: al het gevraagde glaswerk is mogelijk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt Balony Glas bereiken via: info@balcony-glas.nl en 0486-460856.

Hieronder vindt u een prachtige portfolio met diverse glazen schuifwanden. Bekijk de vele realisaties of kom langs op onze locatie in Schaijk. U vindt op locatie een prachtige showroom met werkplaats en magazijn. Balcony Glas: praktisch, stijlvol én betaalbaar.

Contactformulier

2 + 4 = ?

Afsluitbaar

Terrasbeglazing

Schuif-draai

Terrasbeglazing

Maatwerk

Terrasbeglazing Helenaveen

Wij nemen snel contact met u op.

Ook een goede offerte is maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio terrasbeglazing