Glazen schuifwand

Wilt u een glazen schuifwand bij u thuis laten plaatsen? Balcony Glas is uw specialist voor een ingenieus glaswand schuifsysteem. Dit systeem is overal te plaatsen waar sprake is van een overkapping, zoals:

Het schuifwandsysteem is heel eenvoudig te bedienen en zorgt voor maximale lichtinval, óók in gesloten toestand. Wij bieden service op maat; ook speciale wensen kunnen wij vaak perfect voor u realiseren. Bent u dus op zoek naar een glazen schuifwand voor buiten, dan zit u bij Balcony Glas goed!

Terrasbeglazing

Een revolutionair schuifsysteem van glas

Wij maken gebruik van een revolutionair beglazing systeem voor het plaatsen van glazen schuifwanden. In luttele seconden kunt u de glaswand open- of dichtmaken en het hele jaar genieten, ongeacht het weer. De boven- en onderrail maken dit, in combinatie met de dubbele kogellagering en kunststof wieltjes mogelijk. De panelen schuiven soepel en licht heen en weer en kunnen allemaal of slechts gedeeltelijk geopend worden. Met dit schuif-draaisysteem neemt uw geopende glaswand nauwelijks ruimte in beslag. Omdat de panelen geen profielen hebben, blijft de lichtinval maximaal en zijn ze in gesloten toestand nauwelijks zichtbaar.

Wat zijn de voordelen van een glazen schuifwand?

Het plaatsen van een glazen schuifwand op uw balkon of terras kent vele voordelen:

  • Vergroten van uw leefruimte: Vanaf de vroege lente tot in het late najaar kunt u langer genieten van uw buitenruimte.
  • Veiligheid: Doordat u het balkon heeft beschermd tegen de invloeden van het weer zoals regen of hagel, blijven u meubels en planten in goede staat. Ook geeft deze schuifwand extra bescherming wanneer er kleine kinderen spelen.
  • Energiebesparend: Omdat u uw balkon of terras heeft voorzien van een glazen wand kunt u de warmte langer vasthouden in deze nieuwe leefruimte. Bovendien: wanneer u het huis verwarmt, blijft de warmte langer in huis.
  • Geluidsisolatie: Wanneer u in een drukke buurt woont of uw appartement ligt aan een drukke weg, is het prettig wanneer u de wand kunt sluiten. Zo kunt u het omgevingsgeluid dempen. Het is prettig wanneer u even in de stilte uw drankje kunt nuttigen of een vertrouwd gesprek kunt voeren.

Wanneer het zomers erg warm is kunt u gemakkelijk de glazen schuifwand openen en genieten van het briesje. Koelt het plotseling af? Dan maakt u hem in een handomdraai weer dicht. Door het plaatsen van een glazen schuifwand blijft het daglicht in uw woning of terras behouden en kunt u heerlijk naar buiten turen.

Geschikt voor elke vorm

Onze experts van Balcony Glas komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en alle mogelijkheden te bespreken. Heeft u een bijzondere vorm, bijvoorbeeld een rond balkon dat u wilt omsluiten? Wij gaan niet alleen voor maatwerk, maar ook voor vakwerk. Ook bij een ronde loggia of overkapping kunnen wij een glasschuifwand plaatsen. Heeft u speciale wensen, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een deur, dan bespreken we dat ook meteen.

balkonbeglazing

De prijs van een glazen schuifwand

Elke glazen wand is anders, en zo’n schuifwand is altijd maatwerk. Afhankelijk van afmetingen, speciale wensen en factoren zoals bereikbaarheid kunnen wij een passende offerte voor u maken. Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt, kunnen wij u uiteraard een richtprijs geven op basis van de door u verstrekte gegevens. Na het huisbezoek van onze specialisten kunnen we de definitieve prijsopgave voor u in orde maken.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt Balcony Glas bereiken via: info@balcony-glas.nl en 0486-460856.

Hieronder vindt u een prachtige portfolio met diverse glazen schuifwanden. Bekijk de vele realisaties of kom langs op onze locatie in Schaijk. U vindt hier een prachtige showroom met werkplaats en magazijn. Balcony Glas: praktisch, stijlvol én betaalbaar.

Contactformulier

0 + 8 = ?

Afsluitbaar

Terrasbeglazing

Schuif-draai

Terrasbeglazing

Maatwerk

Terrasbeglazing Helenaveen
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Ook een goede offerte is maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio terrasbeglazing