Bent u op zoek naar een glazen schuifwand voor uw veranda?

U heeft een mooie veranda geplaatst maar u wilt deze ook aan de voor- en zijkanten afsluitbaar maken? Zodat u ook tijdens een regen- of sneeuwbui toch kunt genieten van het buiten zijn? U wilt graag uit de wind zitten of uw woonverblijf vergroten? Een veranda is immers een verlengstuk van uw tuin en van uw woning. Met het plaatsen van een mooie glazen schuifwand aan uw veranda vergroot u uw leefruimte snel en doeltreffend.

Wat zijn de voordelen van een glazen schuifwand voor uw veranda?

Schuifwanden bieden u bescherming tegen:

  • Wind
  • Stof
  • Regen
  • Geluid

Daarnaast kunt u bij aangename weersomstandigheden de schuifwand bijna in zijn geheel openen. Makkelijk te bedienen door het schuifsysteem waardoor de panelen eenvoudig tegen elkaar schuiven. Wanneer de schuifwand is gesloten heeft u vrij zicht naar buiten, de panelen zijn vrijwel onzichtbaar. De mogelijkheden voor de toepasbaarheid zijn eindeloos. Misschien wilt u wel een deur plaatsen of heeft u bijzondere wensen? Balcony Glas levert glaswerk op maat. Neem een kijkje op de website om een beeld te krijgen van onze realisaties. Praktisch, stijlvol en betaalbaar. Glaswerk op maat is het motto.

Wilt u meer informatie ontvangen over het plaatsen van een glazen schuifwand voor uw veranda?

Of wilt u graag uw balkon of uw terras voorzien van beglazing? Balcony Glas realiseert al uw wensen voor een prettig buitenverblijf. In het menu onder “portfolio” kunt u zien welke systemen geschikt zijn voor uw terras of veranda. Neem gerust contact op met Balcony Glas. Of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier. Balcony Glas komt graag bij u langs om de situatie met u door te spreken. Er zijn zoveel mogelijkheden om een schuifwand te plaatsen. Wij denken graag met u mee.

Tot ziens.

Contactformulier

5 + 1 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing