Balkon glas
Balkon beglazing
Balustrade beglazing
Glas zetten balkon
Balkon glas Den Bosch
Balkon beglazing Den Bosch

Glaswanden

Balcony Glas is dé specialist op het gebied van glaswerken. Wilt u eenvoudig uw balkon of terras dichtmaken met glaswanden? Met balkon- of terrasbeglazing kunt u het hele jaar door genieten van uw buitenruimte. Geen probleem meer met het weer van buitenaf; onze glaswanden beschermen u tegen wind, regen én kou!

Glazen schuifwanden voor balkon- of terrasbeglazing

De glaswanden worden als één geheel geplaatst, zodat u een buitenkamer creëert. Door het eenvoudige gebruik van de glazen schuifwanden, kunt u de panelen makkelijk open- óf dichtmaken. Verder zorgen onze glaswanden voor:

  • Meer veiligheid;
  • Een besparing op de energierekening;
  • Geluidsisolatie.

Maatwerk voor uw balkon of terras

Wij staan bij onze oplossingen voor het leveren van maatwerk. Zo zijn onze glaswerken bijvoorbeeld geschikt voor zowel uitkragende als inpandige balkons. Alvorens wij u een gerichte offerte kunnen toesturen, is het van belang om de situatie bij u thuis op te meten. Het plaatsen van glaswanden is maatwerk. Wij dienen daarom vooraf goed op te meten om in te schatten hoeveel panelen geplaatst moeten worden. Na het inmeten ontvangt u een passend voorstel. Zo verkrijgt u bij ons altijd een oplossing die volledig past bij u thuis!

Met Balcony Glas kiest u voor kwaliteit

Balcony Glas streeft bij het plaatsen van glaswanden naar eenvoud, duurzaamheid en kwaliteit. U bent daarom bij ons gewaarborgd van beglazingssystemen die eenvoudig te bedienen zijn. Bovendien nemen de glazen schuifwanden weinig ruimte in beslag.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct een offerte aan. U kunt contact met ons opnemen via info@balcony-glas.nl of 0486-460856. Voor een impressie van de mogelijkheden op glasgebied kunt u onderaan de pagina terecht. Hier vindt u namelijk onze portfolio.

Contactformulier

2 + 0 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing