Balkon glas
Balkon beglazing
Balustrade beglazing
Glas zetten balkon
Balkon glas Den Bosch
Balkon beglazing Den Bosch

Glaswanden

Balcony Glas is dé specialist op het gebied van glaswerken. Wilt u eenvoudig uw balkon of terras dichtmaken met glaswanden? Met balkon- of terrasbeglazing kunt u het hele jaar door genieten van uw buitenruimte. Wat voor weer het ook is, u zult er geen last van hebben; onze glaswanden beschermen u tegen wind, regen én kou!

Glazen schuifwanden voor balkon- of terrasbeglazing

De glaswanden worden als één geheel geplaatst, zodat u een buitenkamer creëert. Ze bestaan echter uit panelen die samen een glazen schuifwand vormen. Door een innovatief railsysteem kunt u de panelen makkelijk open- of dichtmaken. Onze glaswanden zorgen dan ook voor:

  • Meer veiligheid;
  • Een besparing op de energierekening;
  • Bescherming tegen de wind;
  • Een uitzicht dat behouden blijft;
  • Geluidsisolatie.

Maatwerk glaswanden voor uw balkon of terras

Wij staan bij onze oplossingen voor het leveren van maatwerk. Zo zijn onze glaswanden geschikt voor zowel uitkragende als inpandige balkons. Voordat wij u een offerte op maat kunnen toesturen, is het van belang dat we de situatie bij u thuis op komen meten. Het plaatsen van glaswanden blijft namelijk maatwerk. Tijdens ons huisbezoek kunnen we bepalen hoeveel panelen geplaatst moeten worden en welke afmetingen nodig zijn. Na het inmeten ontvangt u een passend voorstel. U krijgt bij ons dus altijd een oplossing die volledig bij u past!

Met Balcony Glas kiest u voor eersteklas glaswanden

Balcony Glas streeft bij het plaatsen van glazen schuifwandennaar eenvoud, duurzaamheid en kwaliteit. U bent daarom bij ons gewaarborgd van beglazingssystemen die gemakkelijk te bedienen zijn. Bovendien nemen de panelen weinig ruimte in beslag, ook niet als ze open staan.

Meer weten over onze glaswanden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct een offerte aan. U kunt contact met ons opnemen via info@balcony-glas.nl of 0486-460856. Voor een impressie van de mogelijkheden op glasgebied kunt u onderaan de pagina terecht. Hier vindt u namelijk onze portfolio.

Contactformulier

5 + 3 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing