Balkon glas
Balkon beglazing
Balustrade beglazing
Glas zetten balkon
Balkon glas Den Bosch
Balkon beglazing Den Bosch

Balkon dichtmaken met glas

Wilt u uw balkon dichtmaken met glas? Als specialist in balkonbeglazing voorzien wij u graag van beglazingssystemen op maat. Door middel van glazen balkonschermen kunt u elk seizoen genieten van een extra buitenkamer. Deze balkonschermen beschermen u tegen weersinvloeden en houden eenvoudig de warmte binnen, zodat de ruimte ook in de koude dagen lekker warm blijft.

Wij maken stijlvolle en betaalbare glazen balkons

Balcony Glas staat voor praktische, stijlvolle en betaalbare beglazingen. Wij komen naar u toe voor een afspraak, meten het werk in en doen u een passend voorstel. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring in het leveren van glaswerken, ook wanneer uw balkon een afwijkende vorm of model heeft. Met balkonbeglazing van Balcony Glas kiest u voor:

  • Beglazing op maat voor uw omgeving;
  • Beglazingssystemen die eenvoudig te bedienen zijn;
  • Veiligheid, energiebesparing en geluidsisolatie door kwaliteit beglazing.

Ook de glasspecialist voor uw tuin

Niet alleen voor balkonbeglazing, maar ook voor terrasbeglazing kunt u bij Balcony Glas terecht. Onze terrasbeglazing is perfect bruikbaar voor uw terras, serre, tuin of overkapping. De terrasbeglazing kunt u zien als een opvouwbare, glazen schuifwand. Deze wand bestaat uit losse glazen panelen die naast elkaar schuiven als ze openen. Zo kunt u genieten van een lekker windje of zonnige warmte, terwijl de glazen schuifwanden geopend staan.

Vraag direct uw offerte aan

Balcony Glas helpt u verder bij de keuze voor beglazing in uw tuin of balkon. Wij komen graag bij u langs om de situatie te bespreken en een passend advies te geven voor het dichtmaken van uw balkon. Neem contact met ons op of maak een afspraak via ons contactformulier voor de mogelijkheden. U kunt een kijkje in onze portfolio nemen om alvast een impressie te krijgen van diverse realisaties.

Contactformulier

3 + 4 = ?

Praktisch

balkonbeglazing Zuid-Holland

Stijlvol

balkon glas

Betaalbaar

balkonbeglazing Rijswijk
Klik hier voor meer informatie of een offerte

Wij nemen snel contact met u op.

Een goede offerte is ook maatwerk! Daarom komen wij graag naar u toe.

Portfolio balkonbeglazing